Yunanistan - Gürcistan Canlı maç izle

Yunanistan ile Gürcistan, Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup B 3.hafta maçında karşı karşıya geliyor. Saat 21:45’te başlayan müsabakanın canlı yayını bulunmuyor. Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Yunanistan - Gürcistan Canlı maç izle

Yunanistan ile Gürcistan Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grup B 3.hafta mücadelesinde karşı karşıya geliyor. Maçta hakem Szymon Marciniak düdük çalacak.  Her iki takım da rakibi karşısında galibiyet elde etmek için mücadele verecek.

Yunanistan - Gürcistan maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 21:45’te başlayan mücadelenin canlı yayını bulunmuyor.

Yunanistan - Gürcistan maçı sakat ve cezalılar

Gürcistan: Levan Shengelia (Cezalı)

Yunanistan - Gürcistan maçı muhtemel 11’ler…

Yunanistan: Vlachodimos, Bakakis, Stafylidis, Hatzidiakos, Giannoulis, Bakasetas, Galanopoulos, Pavlidis, Mantalos, Kourbelis, Limnios

Gürcistan: Loria, Kakabadze, Kashia, Grigalava, Kankava, Qazaishvili, Jambul Jighauri, Kiteishvili, Davitashvili, Khotcholava, Kvilitaia

Yunanistan - Gürcistan iddia oranları

Yunanistan: 1.62

Beraberlik: 2.85

Gürcistan: 4.00

2,5 gol üstü: 2.15

2,5 gol altı: 1.40

Yunanistan 1 Puanı Aldı

Yunanistan, grubun ilk maçında beraberlik ile ayrıldı. Yunanistan deplasmanından puan alamaması beklenen Yunanistan, sürpriz bir beraberlik alarak rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Grubun ilk maçından 1 puan ile ayrılan Yunasitan’ın golü Bakasetas’tan geldi. Bu kez iç sahada Gürcistan ile karşılaşacak olan Yunanistan’ın sahadan 3 puan ile ayrılmasını bekliyorum.

Gürcistan Son Dakikada Yıkıldı

Gürcistan, geçtiğimiz hafta son dakikada yıkıldı. İç sahada konuk ettikleri İspanya’ya 2-1 mağlup oldular. İspanya karşısında puan almaya çok yaklaştılar ama 90+2’de Dani Olmo’nun golüyle yıkıldılar. Grubun ilk maçında ise İsveç’e 1-0 kaybetmişlerdi. İlk 2 maçtan puan alamadan ayrılan Willy Sagnol’un ekibi, bu hafta Yunanistan karşısında da zor bir sınav verecek. Maç öncesinde Gürcistan’da Levan Shengelia kart cezalısı.