Ünlü oyuncu korona virüse yakalandı!

Mucize Doktor ve son olarak Çocuk dizisinde rol alan genç oyuncu Cansın Çekili korona virüse yakalandı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla virüse yakalandığını açıklayan Cansın Çekili, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Ünlü oyuncu korona virüse yakalandı!

20 gündür bronşit ve alerji nedeniyle tedavi gören Çekili'nin geçen hafta koronavirüs testi sonucu pozitif çıktı. Durumu ağır olmadığı için evde tedavisi süren oyuncu doktor gözetiminde ilaç alıyor.

Her gün doktorların eve gelip kontrol ettiği oyuncu odasından çıkmıyor. Yaşadıklarını sosyal medyadan paylaşan Çekili "Öksürmekten göğsüm ağrıyor, tat ve koku alamıyorum" dedi.

Cansın Çekili, sosyal medya hesabından aşağıdaki açıklamayı yaptı

Cansın Çekili, korona virüse yakalandığını sosyal medyadan duyurdu.
Cansın Çekili, korona virüse yakalandığını sosyal medyadan duyurdu.

Cansın Çekili kimdir?

1989 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu Cansın Çekili İzmir doğumludur. Boyu 1.75 cm, kilosu 55, burcu ise Terazi’dir. Adnan Önal Studio Menajerlik bünyesinde oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir.

Hilal Saral Akademi Kamera Önü Oyunculuk eğitimi alan güzel isim ayrıca Diyalog Anlatım İletişim’de de Oyunculuk Eğitimi almıştır.

İlk dizi oyunculuk deneyimini 2018 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş isimli dizi ile gerçekleştirmiş, dizide Aysel karakterini canlandırmıştır.

Bu dizide Demet Özdemir, Can Yaman, Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Birand Tunca ve Berat Yenilmez gibi isimler rol almıştır. Ayrıca dizi 45. Altın Kelebek Ödüllerinde En İyi Romantik Komedi Dizisi ödülünü almıştır.

Cansın Çekili oynadığı diziler

2018 – Erkenci Kuş (Aysel)

2019 – Mucize Doktor

2019 – Çocuk (Zeynep)