Cansu Dere'den samimi açıklama! İnsan yalnız kalmayı bilmeli!

Güzel oyuncu Cansu Dere, bir dergi için objektifin karşısına geçti. Dere, özel hayatı hakkında samimi itiraflarda bulundu.

Cansu Dere'den samimi açıklama! İnsan yalnız kalmayı bilmeli!

Yıllarca başarıyla yürüttüğü mankenlik kariyerini sonlandırdıktan sonra oyunculuğa başlayan ve unutulmaz yapımlara imza atan Cansu Dere, Sadakatsiz dizisindeki performansının yanı sıra güzelliğiyle de gündemden düşmüyordu.

Cansu Dere, geçtiğimiz günlerde Los Angeles’tan çekim için bir günlüğüne Türkiye’ye gelen Miles Chamley-Watson'la bir araya gelmişti. İkilinin pozları oldukça dikkat çekmiş, hatta Rihanna'nın eski sevgilisi Miles Chamley-Watson ile Cansu Dere'nin yeni bir aşka yelken açtığı iddiası gündeme gelmişti. 

Cansu Dere'den samimi açıklama! İnsan yalnız kalmayı bilmeli! - Resim : 1

Yalnızlık şahane bir şey!

Cansu Dere, Vogue dergisine konuştu. Yalnızlığı çok sevdiğini söyledi. Dere, "Yalnızlık, kendin tercih ettiğinde şahane bir şey. Herkesin yalnız kalabilmesi lazım.

"Temiz ilişkiler kalıyor"

İnsanlar yalnız kalabilirse mecburiyetten kurtulur. Mecburi ilişkiler olmaz hayatında, temiz ilişkileri olur. Sadece kadın-erkek ilişkisi için konuşmuyorum. Arkadaşlık ilişkileri de buna dahil." dedi.

Cansu Dere'den samimi açıklama! İnsan yalnız kalmayı bilmeli! - Resim : 2

Cansu Dere'den samimi açıklama! İnsan yalnız kalmayı bilmeli! - Resim : 3