Sadakatsiz'de şaşırtan final! Ayrıntı gözlerden kaçmadı

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz’in yayınlanan son bölümünde Aras ilk defa bir şeyler hatırlamaya başladı. Aras ve Asya'nın sarıldığı anlarda ise onları gözetleyen bir kişi ortaya çıktı. İzleyicinin gözleri ise aldatılması ile gündem olan Burak Sergen ile ilgili bir sahne aradı.

Sadakatsiz'de şaşırtan final! Ayrıntı gözlerden kaçmadı

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Yeliz Kuvancı, Cemal Hünal, Özge Özder, Gözde Seda Altuner, Burak Sergen, Taro Emir Tekin, Berkay Ateş ve Alp Akar'ın başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümünde sürpriz gelişmeler yaşandı.

Sadakatsiz 6 Ekim Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Aras'ı hastanede ziyarete gelen kişi merak konusu oldu. Aras'ın peşindeki adamların kim olduğu ise seyirciyi meraklandırdı.

Asya, ise Aras'ın izlerini takip ederek onun kim olduğunu ve geçmişini öğrenmeye çalıştı. Aras'la yakından ilgilenen Asya, bu yolda önemli bir gelişmeye şahit oldu. Aras, Asya sayesinde ilk kez bir şeyi hatırladı ve düğüm yavaş yavaş çözülmeye başladı.

Onun hafızasını kaybettiğini anlayan kişi ise telefonda başka birisine haber verdi ve Asya'nın Aras'la yakından ilgilendiğini söyledi. Kaynak: Haberglobal