Çaycıların dedikodu kavgası! Biri varil fırlattı, diğeri kendini çekpasla savundu

İstanbul Çağlayan'da birbirinin dedikodusunu yapan iki çaycı, yol ortasında kavga etti. Biri diğerine varil fırlatırken, öbür çaycı ise kendini çekpasla savundu. Olay anbean güvenlik kameralarına yansırken iki çaycı da birbirinden şikayetçi olmadı.

İstanbul Çağlayan'da iddiaya göre birbirinin dedikodusunu yapan iki çaycı, sokak ortasında kavgaya tutuştu. 

BİRİ VARİL FIRLATTI, DİĞERİ ÇEKPASLA KENDİNİ SAVUNDU

Tartışma esnasında birbirlerine küfür eden iki çaycı arasında kavga çıktı. Birbirine giren çaycılardan biri eline geçirdiği varille diğer çaycıyı kovaladı. Varili diğerinin kafasına fırlatan çaycı, yerden alıp bir daha attı. Diğer çaycı ise kendini çekpasla savunmaya çalıştı. Çevredeki vatandaşların araya girip güçlükle ayırdığı çaycıların birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi. Yaşananlar ise kameralara anbean yansıdı.

"BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMAMIŞLAR

Olayla ilgili konuşan bir esnaf, “Bizde burada esnafız. İki çaycı vardı, birbirlerinin dedikodusunu yapmışlar. Bu sebepten dolayı onları birbirlerine varil atarken gördük. Diğeri kendini korumaya çalıştı. Bizde çıktık baktık rahatsız da olduk. Sonrasında kameralardan da izledik. Ortalık çok kötü karıştı, burada aileler de vardı. Gündüz vakti olduğu için oradan geçemedik. Varili 2-3 defa attı çok güldük ve şaşırdık. Birbirlerinden şikayetçi olmamışlar” dedi.