Cem Özer'den dost tesellisi mi, ihanet mi?

Cem Özer, Bodrum’da bir kadınla görüntülendi. El ele güneşlendiği kadının eşiyle ortak arkadaşları Emine Aydın olduğunu söyledi. Cem Özer ve eşi Pınar Dura ilk kez Duymadık Demeyin programına konuştu.

Seren Serengil'n bu fotoğraflara yorumu, "Sen öyle bir adam olmadığını, Esin Maraşlıoğlu ve Nurgül Yeşilçay ile olan evliliğinde hiç bir yanlış yapmadığını bize hiçbir şey gelmediğini söyledim. Ama burada yüzde yüz masum olsan bile, o hanımefendi ile plajda evli olduğun halde o pozisyonda benimde kocam olsan olay çıkartırım. Güvensemde etrafa karşı korusamda seni seninle tartışırım. Gidemezsin arkadaşlığımıda bitiririm." şeklinde oldu.

Cem Özer ve Pınar Dura'dan Duymadık Demeyin programına telefon bağlantısı

Duymadık Demeyin programına telefon bağlantısı yapan Cem Özer, "Benden en ufak yanlış, olumsuz, öyle asılan bir adam enerjisi aldınız mı? Başta Pınar olmak, sizden ve bütün izleyenlerden, bunu kötü yorumlayan herkesden yaptığım sorumsuzluk ve içimden geldiğim gibi davrandığım için özür dilerim. Kusura bakmayın içimden geldiği gibi davranmaya devam edicem. Pınar benim ödülüm." açıklamasında bulundu. 

 

Cem Özer'in eşi Pınar Dura ise, "Açıkçası bu habere Emine ile telefonda güldük. Hatta Emine ile el ele bir fotoğraf çekmeyi düşünüyoruz. Emine çok can ciğer arkadaşımız. Böyle şeyler çok saçma geliyor. Açıklama durumu daha da saçma. Ünlü olan Cem, onun hiçbir art niyeti yok. Ben Cem'e 'Keşke dikkat etseydin, insanların eline malzeme vermeseydin.' dedim. Yıllardır zaten bazı durumlardan çekiyor. O sizin düşündüğünüz anlamda bir el ele tutuşmak değil. Bunlar art niyetli haberler, hiç hoş değil. Ben kocamın üzülmesine üzülüyorum. Cem daha yeni hastalıktan çıktı. Bu tür haberlerin yapılmasına üzülüyorum." açıklamasında bulundu.