Cem Yılmaz Erşan Kuneri'nin çok küfürlü bulunmasına ne dedi?

Cem Yılmaz yeni projesi “Erşan Kuneri”yle ilgili gelen çok küfürlü ve argo olduğu yönündeki eleştirilere ne yorum yaptı? Şarkıcılığa hazırlanan ünlü oyuncu Beren Saat uzun süredir üzerinde çalıştığı İngilizce albümüyle ilgili iddialı konuştu.

Beren Saat ile Kenan doğulu çifti, İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı’nın 50. yılı nedeniyle düzenlenen gala gecesinde bir araya geldi. Üç dev isim çıkışta kameralara takıldı. Gecede bir hayli neşeli olan Cem Yılmaz muhabirlerin ısrarı üzerinde ünlü çiftle beraber poz verdi.

Cem Yılmaz dünyaca ünlü bir dijital platformda yayınlanan “Erşan Kuneri” dizisiyle ilgili yapılan “Çok küfürlü ve argo olduğu” yönündeki eleştirileri değerlendirdi. Cem Yılmaz 9 yaşındaki oğlu Kemal’le geçen hafta sonu bir videoda çekmiş ve “kamu spotu” notuyla “Erşan Kuneri” hakkında uyarıda bulunmuştu.

Öte yandan ünlü komedyenin önceki hafta Erşan Kuneri’nin galasına da katılan kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Rüya Demirbulut tarafından terk edildiği iddia edilmişti. Cem Yılmaz konuyla ilgili soruya yanıt vermek yerine gülmekle yetindi.

Gecede Beren Saat şıklığı ve güzelliğiyle göz kamaştırdı. Kenan doğulu geçen hafta sonu açıkhava konserlerinin açılışını yapmıştı. Pandemi döneminde verdiği bir röportajda İngilizce albüm hazırladığını açıklayan Beren Saat, yaptığı şarkılar üzerine çalışmaya devam ettiğini anlattı. İsminin baş harfini simgeleyen kolyesi dikkat çeken Beren Saat İngilizce şarkıları için iddialı konuştu. Beren Saat, aşkı memnu dizisindeki partneri Kıvanç Tatlıtuğ’la New York’ta çekeceği aşk filmi hakkında da bilgi vermek istemedi.