Cem Yılmaz'dan güldüren Tarkan esprisi

Etiler’de bir AVM’de görüntülenen Cem Yılmaz, Athena Gökhan’ın Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutlamadığı hatırlatılınca hangi espriyi yaptı?

Cem Yılmaz, abisi Can Yılmaz ve yakın dostu Zafer Algöz’le Etiler’de bir AVM’de görüntülendi. Ünlü komedyen acelesinin olduğunu belirtti. Fanatik Beşiktaş taraftarı olan Zafer Algöz’ün şampiyonluk gururu yaşayan takımının “Bırakmam Seni” koleksiyonuna ait bir tişörtünü giymesi dikkat çekti. Cem Yılmaz, dünyaca ünlü bir dijital platform için hazırladığı “Erşan Kuneri” dizisinin çekimlerine haziran ayında başlayacaklarını belirtti.

Zafer Algöz ve abisiyle mağazaları dolaşan ünlü komedyen çıkışta ise muhabirleri kırmadı ve soruları yanıtladı. “Erşan Kuneri” dizisinin çekimleri için yaz boyu çalışacaklarını belirten Yılmaz, geçen pazar twitter sayfasından 20 Ekim 2006 yılında gösterime giren “Hokkabaz” filminin devamını çekeceğini de açıklamış ve şu satırları yazmıştı:

“Bundan tam 15 yıl önce yaptığımız bu güzel film bugün tv’deymiş. Çok güzel mesajlar aldım herkese teşekkür ederim, benim kendi hikâyemdir... 2022’de bi iskender hikâyesi daha yapacağım...”

Cem Yılmaz 8 bölümlük “Erşan Kuneri” dizisine Necip Memili ve İbrahim Selim gibi değerli oyuncuların da konuk olacağını ifade etti. Elindeki mendili yere düşüren Yılmaz, pası Zafer Algöz’e attı.

Fenerbahçe taraftarı olan ünlü komedyen, cumartesi akşamı Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutlamış ve “Tebrikler Beşiktaş. Tüm Beşiktaşlı arkadaşlarımın şampiyonluğu kutlu olsun” mesajını atmıştı.

Ünlü komedyen geçen aylarda İbrahim Selim’in programında “Benim anladığım memlekette bütün kötülükleri yapan 3 kişi var... Ben, Tarkan, Athena Gökhan” demişti. Cem Yılmaz’a Athena Gökhan’ın Beşiktaş’ın şampiyonluğunu kutlamadığı hatırlatıldı. Yılmaz “Bizim teşkilattan Tarkan, izin vermemiştir” esprisini patlattı. Öte yandan Cem Yılmaz’ın 20 ve 21 Mayıs tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan stand ap gösterisi, normalleşme tedbirleri kapsamında 2 ve 3 Haziran tarihlerine ertelendi.