Cemal Canpolat, CHP İstanbul İl Başkanlığına adaylığını açıkladı! En çok alkışı Kılıçdaroğlu'ndan bahsettiği yerde aldı

CHP'de İstanbul İl Başkanlığı'na Özgür Çelik'in ardından Cemal Canpolat da aday oldu. Canpolat, CHP İstanbul İl Başkanlığına adaylığını CHP İstanbul il binası önünde yoğun bir kalabalığa açıkladı. Canpolat, konuşmasında en çok alkışı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bahsettiği yerde aldı. Öte yandan toplantıya 15’e yakın CHP ilçe başkanı da katıldı. 

Seçimlerden sonra CHP içinde başlayan değişim tartışması, ilçe kongrelerinin ardından süren il kongreleriyle devam ediyor. CHP'de İstanbul İl Başkanlığı'na Özgür Çelik'in ardından Cemal Canpolat da adaylığını açıkladı.

Canpolat, adaylığını açıkladığı konuşmasında en çok alkışı ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bahsettiği yerde aldı.

Canpolat’ın adaylığını açıkladığı toplantıda, CHP Genel Başkan Yardımcıları, Bülent Kuşoğlu, Zeynel Emre, Yunus Emre, Hasan Efe Uyar; CHP milletvekilleri Gamze Akkuş İlgezdi, Oğuz Kaan Salıcı, Yüksel Mansur Kılınç, Hüseyin Yıldız; CP PM üyeleri ve CHP yedek üyeleri de yer aldı.

Cemal Canpolat, CHP İstanbul İl Başkanlığına adaylığını açıkladı! En çok alkışı Kılıçdaroğlu'ndan bahsettiği yerde aldı - Resim : 1

15'E YAKIN İLÇE BAŞKANI KATILDI

Öte yandan toplantıya 15’e yakın CHP ilçe başkanı da katıldı. 

"BUNA İZİN VERMEYECEĞİZ"

"CHP’lilerin belediyelerde iş bulabilmek için İYİ Parti'nin kapılarına gitmek zorunda bırakılmasına son vereceğiz."  ifadelerini kullanan Canpolat, CHP’lilerin belediyelerde iş bulabilmek için İYİ Parti’nin kapılarına gitmek zorunda bırakılmasına son vereceğiz. İlçe başkanlarımızı sahipsiz bırakmayacak ve örgütümüze sahip çıkacağız. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 3-4 TV eliyle itibarsızlaştırılmaya çalışılmasına izin vermeyeceğiz. Sayın genel başkanımıza sahip çıkacağız, yenilenmeyi sayın genel başkanımız ile yapacağız" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı adayı Cemal Canpolat, CHP'lileri partisinin İstanbul il binasına davet etmişti. CHP İstanbul İl Başkanlığı adaylığını açıklayan Cemal Canpolat, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, "Yol arkadaşlarım" diye seslendiği CHP'lileri bugün saat 18.00'de il binasında yapılacak basın toplantısına çağırmıştı.

Cemal Canpolat, CHP İstanbul İl Başkanlığına adaylığını açıkladı! En çok alkışı Kılıçdaroğlu'ndan bahsettiği yerde aldı - Resim : 2

Özgür Çelik'in ardından Cemal Canpolat da CHP İstanbul İl Başkanlığı için adaylığını ilan etti. CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun desteklediği isim olarak bilinen Canpolat, "Kuruluşunun 100. Yılında, 100 yıllık çınarın İstanbul İl Başkanlığına adayım. Geçmişte başardık! İstanbul'da bu rejime hayır dedik. Yine başaracağız." demişti.

CEMAL CANPOLAT KİMDİR?

1962 yılında Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde doğdu İlköğrenimini ve lise öğrenimini Malatya'da tamamlayan Canpolat, İstanbul'da turizm işkolunda sendika temsilciliği görevinde bulundu.