Cenk Küpeli'nin eski sevgilisinden şok açıklama!

Cenk Küpeli ile 2011 - 2015 yılları arasında ilişkisi olan avukat eski sevgilisi Duymadık Demeyin programına ulaşarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu iddiaları yorumladı.

Cenk Küpeli'nin eski sevgilisi; "İlişkimizin sürdüğü 3,5 - 4 sene boyunca beni profesyonelce aldattığını öğrendim, bu yüzden de ilişkimiz bitti. Daha da kötüsünü ayrıldıktan sonra yaşadım. Cenk Küpeli, Amerika'da ortak kurduğumuz ama bir dolar bile yatırmadığı, tüm kaynağını vefat eden babamın mirasından yatırdığım şirketi kapatmak istediğim zaman, yatırdığım paranın yarısını (yaklaşık 200 bin dolar) bana ödemedi. Bu konuda şu anda sembolik paralar tarafıma ödeyerek beni susturmaya çalışmakta. Programınızda 'Beyefendi görünümlü' olarak ifade edilmesini çok içerledim. Kullandığı araba bile benim paramla alınmıştır. Küpeli'nin ailesi maddi olarak normal bir aile olup ekonomik olarak kazanımları tamamen bana aittir." açıklamasında bulundu.

Açıklamaları yorumlayan Seren Serengil ise, "Bir erkek bir kadını yada bir kadın bir erkeği aldattığı zaman tabii ki gömerim çünkü bana göre kişiliksiz bir davranıştır. Şimdi bana bu kadar kişiliksizce davranmış olan bir adam için 'Beyefendi adam nezaketli adam' deniliyor diye ifade kullanılması ağrıma gidiyorsa, bu o adamı unutamamışım demektir gibi geliyor bana" diye konuştu.