Bir cenaze daha uğurlandı! Cenazeye onlar da katıldı...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sinop'un Ayancık ilçesinde meydana gelen selde hayatını kaybeden kadının cenazesine katıldı.

Bir cenaze daha uğurlandı! Cenazeye onlar da katıldı...

Selden en çok hasar gören bölgelerden olan Babaçay köyünden bir cenaze daha uğurlandı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Sinop'un Ayancık ilçesindeki selde hayatını kaybeden Gülcan Demirkol'un (65) cenazesikatıldı. Sel gelirken ağabeyiyle telefonla görüşen Demirkol’un son sözlerinin, “Abi, bizi kurtarın sel geliyor” olduğu öğrenildi.

 Selde akıntıya kapılarak hayatını kaybeden ve arama kurtarma ekiplerince bulunan Demirkol'un cenazesi, Çayiçi Mahallesi Camisi'ne getirildi. Cenazeye Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da katıldı.

Cenazede ayakta durmakta güçlük çeken Gülcan Demirkol'un eşi Hüseyin Demirkol'un koluna giren Kurum, kendisini teskin etmeye çalıştı.

Kurum, rahatsızlanan Demirkol'a su içirip, yüzünü yıkadı. İki çocuk annesi Demirkol'un cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığına defnedildi.

Öte yandan, Hüseyin Demirkol'un selde akıntıya kapılan iki çocuğu ve annesini arama çalışmalarının da devam ettiği belirtildi.