Bir ağzını açtı ortalık yıkıldı

Vücuduna yaptırdığı estetiklerle bilinen, Olivia Newton John'un şarkıcı kızı Chloe Lattanzi, sosyal medya hesabından koronavirüse karşı geliştirilen aşılar aleyhine bir paylaşımda bulundu.

Bir ağzını açtı ortalık yıkıldı

Grease' müzikaliyle hafızalara kazınan Olivia Newton John'un şarkıcı kızı Chloe Lattanzi, sosyal medya hesabından koronavirüse karşı geliştirilen aşılar aleyhine bir paylaşımda bulundu.

Doktorlara güvenmediğini belirten Lattanzi, kısa bir süre sonra bu gönderisini silse de bazı takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Bugüne kadar burun, göğüs büyütme, botoks, cilt dolguları da dahil birçok estetik operasyon geçiren 34 yaşındaki Chloe Rose Lattanzi'nin aşının zararlarını ve konuyla ilgili komplo teorilerini ifade ettiği bu paylaşımı eleştiri yağmuruna tutuldu.

Bugüne kadar burun, göğüs büyütme, botoks, cilt dolguları da dahil birçok estetik operasyon geçiren ancak koronavirüse karşı aşılara ve doktorlara güvenmediğini belirten şarkıcı Chloe Lattanzi, sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi oldu. Bir takipçisi Lattanzi'ye, "Bilime inanmıyor ve doktorlara güvenmiyor ama durmadan plastik cerrahlara gidiyor. İşine git kızım! Söylediklerin saçma" yorumunu yaptı'