CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Londra’dan video paylaştı: “Bay Kemal Londra'da ne mi yapıyor; buyurun açıklıyorum”

İngiltere’deki ziyaretlerine devam eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından bir video daha paylaştı. “Temiz, teknolojik ve iklim dostu parayı ve büyük yatırımlarla Türkiye’ye getireceğiz” diyen Kılıçdaroğlu, “Hiç kimse merak etmesin, çok ama gerçekten de çok güçlü geliyoruz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Londra’daki ziyaretlerine devam ederken bir yandan da gençlere paylaştığı videolar ile sesleniyor. Kılıçdaroğlu, son videosunda Londra’da ne yaptığını açıkladı.

“Büyük yatırım yapıyorlar ve girişimcileri destekliyorlar”

Kılıçdaroğlu, videoda şu ifadeleri kullandı:

"Bu sabah Londra'dan halihazırda dünyanın farklı bölgelerine 100 milyar sterlin yatırım yapmış 14 devasa fon ile toplantı yaptık. Dijital sağlık teknolojisi, veri analizi, yapay zekâ, makina öğrenimi ve finansal teknolojiler gibi önemli sektörlere büyük yatırımlar yapıyor ve bu alandaki girişimcileri destekliyorlar."

“Temiz yatırımları çekerek halkımıza nefes aldıracağız”

"Hep söyledim ve söylemeye devam edeceğim. Temiz, teknolojik ve iklim dostu parayı ve büyük yatırımlarla Türkiye'ye getireceğiz. Kara para ekonomisini, mafyayı, çeteyi hızla temizleyeceğiz. Ülkemize temiz yatırımları çekerek halkımıza nefes aldıracağız. Hiç kimse merak etmesin, çok ama gerçekten de çok güçlü geliyoruz.”