CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Karşımıza geçmişte birlikte olduğumuz partiler rakipler çıkardılar

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlere ilişkin yaptığı açıklamada "Eleştirmeyeceğim, saygı duyacağım gerekçelerle birlikte olma taleplerimiz reddedildi ve maalesef pek çok yerde karşımıza, geçmiş dönemlerde birlikte olduğumuz siyasi partiler, rakipler çıkardılar." ifadelerine yer verdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Karşımıza geçmişte birlikte olduğumuz partiler rakipler çıkardılar

CHP Genel Başkanı Özel, Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde Pir Sultan Abdal Cemevi'nin açılışına katıldı. Özel'e, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da eşlik etti. Cengiz Özkan, Tolga Sağ ve Mercan Erzincan'ın konseriyle başlayan program, açılış konuşmaları ile devam etti.

"MADIMAK'A GİDECEĞİM"
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Madımak Olayı'nın yıl dönümü dolayısıyla Sivas'a gideceğini söyledi. Özel, "Orası bir utanç müzesi olana kadar, devlet mağdurlardan özür dileyene kadar, o ayıptan bu ülkeyi kurtarana kadar bu mücadeleye sizlerle beraber devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

"KARŞIMIZA, GEÇMİŞTE BİRLİKTE OLDUĞUMUZ PARTİLER RAKİPLER ÇIKARDILAR"
31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı'nın karşısında ittifak oluşturabilmek için samimi gayret gösterdiklerini kaydeden Özel, "Eleştirmeyeceğim, saygı duyacağım gerekçelerle birlikte olma taleplerimiz reddedildi ve maalesef pek çok yerde karşımıza, geçmiş dönemlerde birlikte olduğumuz siyasi partiler, rakipler çıkardılar." ifadelerini kullandı.