CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Meral Hanım ile siyasi ittifak kuramadık ama emekli ittifakında buluştuk

Seçim çalışmalarını sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, "Meral Hanım ile Ankara'da siyasi ittifak kuramadık ama emekli ittifakında buluştuk. Meral Hanım da söylüyor. Bütün partiler söylüyor en güçlü ittifak emeklilerin ittifakıdır" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Meral Hanım ile siyasi ittifak kuramadık ama emekli ittifakında buluştuk

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Tropikal Park'ta düzenlenen "halk buluşması" programında partililere hitap etti. CHP'nin esnafın, çiftçinin, memurun, emekçinin, emeklinin baba evi olduğunu bildiren Özel, baba evinde herkese yer olduğunu dile getirdi. Baba evinin tapusunun Özgür Özel'de olmadığını vurgulayan Özel, "Bu tapu, Kemal Bey'de de yoktu. Ne Bülent Ecevit'tedir ne İsmet Paşa'dadır... Bu evin tapusu bir kişiye kayıtlıdır. O da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'tedir." diye konuştu.

"MERAL HANIM İLE ANKARA'DA SİYASİ İTTİFAK KURAMADIK AMA EMEKLİ İTTİFAKINDA BULUŞTUK"
Emeklilere verilen ikramiyenin düşük olduğunu belirten Özel, "Emeklilere 'Sesinizi yükseltin' dedik. Hep birlikte talep edin duyacaklar. Ufak ufak partiler yavaş yavaş katılmaya başladılar ve en nihayetinde herkes söylemeye başladı. Hatta şunu söyleyeyim. Meral Hanım ile Ankara'da siyasi ittifak kuramadık ama emekli ittifakında buluştuk. Meral Hanım da söylüyor. Bütün partiler söylüyor en güçlü ittifak emeklilerin ittifakıdır." ifadelerini kullandı.

Özel, konuşmasının ardından Gazipaşa Belediyesinin hayata geçirdiği projelerin toplu açılışını yaptı. CHP lideri Özel, daha sonra da ilçe belediye başkan adaylarını sahneye davet ederek vatandaşlardan destek istedi.