CHP Şişli adayı Resul Emrah Şahan tv100'e konuştu: Bomonti Yaşam Alanı projemiz var

Okan Bayülgen'in sunduğu "Kimi Seçiyoruz" programında Cumhuriyet Halk Partisi Şişli Belediye Başkan adayı Resul Emrah Şahan vaatleriyle ilgili "meydan projelerimiz var, kamusal alan projelerimiz var. Mesela Kurtuluş’ta bir Bomonti Yaşam Alanı projemiz var. Bunu çok önemsiyoruz. Bomonti pazar alanına bir yaşam alanı çalıştık" dedi.

Seçim yarışı Okan Bayülgen’in soruları ve sohbetiyle daha da heyecanlı hale geliyor. Bayülgen'in sunduğu Kimi Seçiyoruz programına Cumhuriyet Halk Partisi Şişli Belediye Başkan adayı Resul Emrah Şahan konuk oldu. 

"DEPREME DAYANIKLI BİR ŞİŞLİ İÇİN BÜTÜN PLANLARINI YENİLEYECEĞİZ"
Şahan "Ben bu 5 yıl başkan yardımcısı olduğum dönemde de Muammer Başkanla, Ekrem Başkanla yaptığımız işlerdir bunlar. 2 bölge planını çıkardık. Bölge planından kastım, depremi daha bütüncül depreme dayanıklı bir kent yaratmak için önce makro planları üretmeniz gerekiyor. Önümüzdeki 5 yıl depreme duyarlı ve daha dirençli bir Şişli için, Şişli’nin bütün planları yenilenmiş olacak." ifadelerine yer verdi. 

"ŞİŞLİ’DE 20 BİN METREKARELİK YEŞİL ALAN PROJEMİZ VAR"
Yeşil alan vaadiyle ilgili Şahan "Planlarla bazı boş alanlarla yaratabildiğimiz toplamda 20 bin metrekarelik yeşil alan projemiz var. Depreme duyarlı depremde vatandaşlarımızın faydalanabileceği açık alanlar yaratacağız." dedi. 

"5 YILDA NEYİ HEDEFLEDİĞİMİZİ KİTAPLAŞTIRDIK"
Şahan "Ortak akılla bütün konuları kendi aktörleriyle 1500’ün üzerinde, 40’a yakın toplantıyla, konunun verisi, aktörle sayısız toplantı yaptık ve tüm konulara ilişkin bir proje kitabımızı çıkardık. 5 yılda biz ne diyoruz?" ifadelerini kullandı.

"BOMONTİ YAŞAM ALANI PROJEMİZ VAR"
Şahan kamusal alan projelerine ilişkin "Özellikle bahsetmem gereken meydan projelerimiz var, kamusal alan projelerimiz var. Mesela Kurtuluş’ta bir Bomonti Yaşam Alanı projemiz var. Bunu çok önemsiyoruz. Bomonti pazar alanına bir yaşam alanı çalıştık. Biz bazı ürettiğimiz projelerin zemin altını kullanarak 3500 kapasiteli otoparkı 5 yıl içerisinde vadediyoruz. " diye konuştu.