CHP'deki para sayma görüntülerinde yeni gelişme! Şüpheliler adliyeye geldi!

Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı Fatih Keleş'in para desteleri sayarken çekilen görüntüleri sonrasında savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. Görüntülerde bulunan Özgür Nas ile Can Poyraz, ifade vermek için adliyeye gitti. Fatih Keleş'in ise yarın adliyeye gideceği belirtildi.

CHP'deki para sayma görüntülerinde yeni gelişme! Şüpheliler adliyeye geldi!

Ekrem İmamoğlu'nun danışmanı, İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in deste deste döviz balyalarını saydığı görüntüler, Türkiye'nin gündemine yerleşti.  Görüntülerin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti.

SORGUYA ÇAĞIRILDILAR

Başlatılan soruşturma kapsamında CHP İl Başkanlığı'ndaki para sayma görüntülerini mercek altına alan savcılık, videoda kimlikleri tespit edilen Fatih Keleş, CHP eski İl Başkan Yardımcısı Özgür Nas ve CHP eski İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun danışmanı Can Poyraz'ı 'şüpheli' sıfatıyla ifadeye çağırıldığı belirtildi. Savcılığın 3 ismi, deste deste paraların ne amaçla ve nereden getirildiğine ilişkin sorgulayacağı öğrenildi.

ŞÜPHELİLERDEN İKİSİ ADLİYEYE GİTTİ!

Görüntülerde bulunan Özgür Nas ile Can Poyraz, ifade vermek için adliyeye gitti. Fatih Keleş'in ise yarın adliyeye gideceği belirtildi.