CHP'li Tanrıkulu TSK'ya iftira attı, tepki gecikmedi: "Bu arkadaş CHP milletvekili, yazıklar olsun!"

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, tv100'de telefonla katıldığı programda yeni bir skandala imza attı. Hakkındaki iddialara yanıt vermek yerine TSK'ya iftira atan Tanrıkulu, "TSK 15 köylüyü helikopterden attı. Köyleri yaktı, bombaladı." dedi. Tanrıkulu'na programda gazeteci Fuat Uğur "Bu arkadaş CHP milletvekili, yazıklar olsun!" dedi. Stüdyodaki diğer konuklar da Tanrıkulu'nun çirkin iftirasına sert tepki gösterdi.

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, bu sefer iftiralarla TSK'yı hedef aldı. tv100'de Cansu Canan'ın Özgür İfade programına telefonla bağlanan Sezgin Tanrıkulu hakkındaki iddialara yanıt vermek yerine TSK'nın köyleri yakıp bombaladığı iftirasını attı.

SEZGİN TANRIKULU'NDAN SKANDAL SÖZLER: "TSK, 15 KÖYLÜYÜ HELİKOPTERDEN ATTI"

Tanrıkulu, programda "Türk Silahlı Kuvvetleri, 15 köylüyü helikopterden attı. TSK köyleri yaktı, bombaladı." dedi.

CHP'li Tanrıkulu TSK'ya iftira attı, tepki gecikmedi: "Bu arkadaş CHP milletvekili, yazıklar olsun!" - Resim : 1

STÜDYODAN TEPKİLER YÜKSELDİ: "BU ARKADAŞ CHP VEKİLİ YAZIKLAR OLSUN"

Tanrıkulu'nun skandal sözlerine programda bulunan Ferhat Murat, "Özrü kabahatinden büyük oldu" ifadelerini kullanırken, gazeteci Fuat Uğur ise, "Çok enteresan bu arkadaş CHP vekili, yazıklar olsun... PKK'ya tek bir eleştiri bile yapmıyor." diyerek tepki gösterdi.

ŞABANÇ SEVİNÇ: "TELEFONDA BANA BU ATATÜRKÇÜ KAFA CHP'Yİ MAHVETTİ DEDİNİZ"

Gazeteci Şaban Sevinç ise Tanrıkulu'na 1 yıl önce yaptığı telefon konuşmasını hatırlatarak "Ben bir yerde Atatürk'e karşı bir şey söylediğinizi söylemedim. Geçen yıl yaptığımız telefon konuşmasını hatırlayın, kimyasal silah önergeniz üzerine tartıştık da teleonda, bana dediniz ki 'Bu Atatürkçü ve ulusalcı kafa CHP'yi mahvetti dediniz bana telefonda. Ben de burada öyle söyledim." dedi. Tanrıkulu ise bu sözlere "Yalan söylüyorsunuz" demekle yetindi.

 

 CHP'li Tanrıkulu TSK'ya iftira attı, tepki gecikmedi: "Bu arkadaş CHP milletvekili, yazıklar olsun!" - Resim : 3