CHP'nin 2028'deki cumhurbaşkanı adayı kim olacak? Deniz Gürel kulis bilgisini paylaştı

tv100'ün gündemi belirleyen programı Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yakın kurmaylarından birisiyle yaptığı görüşmeden kulis bilgisi paylaştı. Gürel, Özel'e yakın kurmayının "İstanbul’u kazanacak Sayın İmamoğlu. İstanbul’u kazandıktan sonra da 2028’de bizim cumhurbaşkanı adayımızdır" dediğini aktardı.

tv100.com yazarları Barış Yarkadaş, Hacı Yakışıklı, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'na konuk oldu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yakın kurmaylarından biriyle görüşme yapan tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, CHP'nin 2028 yılındaki cumhurbaşkanı adayıyla ilgili çarpıcı bir kulis bilgisi paylaştı.

"2028'DE CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ EKREM İMAMOĞLU'DUR"
Gürel "Sayın Özel’in yakın kurmaylarından bir tanesi ile bir konuşma yaptım. Sayın İmamoğlu Sayın Özel ilişkisinin nasıl düzenleneceği büyük soru işareti. Kardeşlik meselesini sordum ‘Kardeşler hatta ikiz kardeşler, kesinlikle bir sorun olmayacak. Genel Başkan Özgür Özel’dir. İstanbul’u kazanacak Sayın İmamoğlu. İstanbul’u kazandıktan sonra da 2028’de bizim cumhurbaşkanı adayımızdır’ ifadelerini kullandı." dedi.