CHP'nin Balıkesir adayı Ahmet Akın'dan tv100'e özel açıklama

CHP'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş'a gönderdiği mesajda "İstiklal Madalyası sahibi dedem Ahmet Akın'ın izinde yeni bir yola çıkıyorum. Balıkesir'in tarihine yakışan bir yolda ilerleyerek, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Kuvayı Milliye'nin başşehri Balıkesir'e layık hizmetleri gerçekleştirmek için göreve hazırım." ifadelerine yer verdi.

CHP'nin Balıkesir adayı Ahmet Akın'dan tv100'e özel açıklama

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, İYİ Parti Genel İdare Kurulu ve Kurucular Kurulu Üyesi Mehmet Aslan, AK Parti 26. Dönem Milletvekili Mehmet Metiner, hukukçu Mücahit Birinci, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk oldu. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler programda masaya yatırıldı. 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın, Yarkadaş'a gönderdiği özel demeçte şu ifadelere yer verdi:

"İSTİKLAL MADALYASI SAHİBİ DEDEM AHMET AKIN'IN İZİNDE YENİ BİR YOLA ÇIKIYORUM"
Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel'in liderliğinde, parti meclisimizin takdiriyle Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına atanmış bulunmaktayım. İlk olarak Özgür Özel'e ve parti meclisindeki tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca, Balıkesir halkına hizmet etme şansı bulduğum için onlara da teşekkür etmek isterim. Bugüne kadar hemşehrilerimizle her zaman birlikte ve iç içe olduk, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. Balıkesir'e yönelik hizmet etme çabalarım bugüne kadar devam etti, bundan sonra da aynı azimle mücadele edeceğim. İstiklal Madalyası sahibi dedem Ahmet Akın'ın izinde yeni bir yola çıkıyorum. Balıkesir'in tarihine yakışan bir yolda ilerleyerek, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında Kuvayı Milliye'nin başşehri Balıkesir'e layık hizmetleri gerçekleştirmek için göreve hazırım. Yolumuz açık olsun, Allah utandırmasın.