Cicişler lakabı ile tanınan Ceyda Ersoy'dan olay yaratan dekolte!

Cicişler lakabı ile tanınan Ceyda Ersoy, sosyal medya paylaşımlarıyla yine gündemde. Ünlü ismin yatmadan önce paylaştığı göğüs dekolteli videosu olay yarattı.

Skandalları ile gündeme sık sık gelen Cicişler lakabı ile tanınan Ceyda Ersoy sosyal medya paylaşımlarıyla yine adından söz ettirmeyi başardı. Karıştıkları olaylarla tanınan Ciciş kardeşlerden Ceyda Ersoy geçtiğimiz ay Acun Ilıcalı'nın kendisine iş vermediğini söyleyerek intihara kalkışmıştı. 

Sağlığına kavuşan Ceyda Ersoy'un yatmadan önce paylaştığı video ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Göğüs dekoltesi ile dikkat çeken Ersoy, "Birazdan uyuyacağım arkadaşlar. Uyumadan önce size iyi geceler dilemek istedim. İyi yapmış mıyım? İyi yaptıysam 1'e basın. Müşteri temsilcisi gibi oldum. Arkadaşlar hiç de uykum yok. Ama uyumam gerekiyor. Uyumazsam, uyanamam değil mi mantık bu. Siz de uyuyun bence çünkü siz de uyanacaksınız. Çok geri zekalı bir espri yaptım. Kabul ediyorum." dedi. Cicişler lakabı ile tanınan Ceyda Ersoy'dan olay yaratan dekolte! - Resim : 2