Çiftçinin arabasının içini bakınca tek bir şey gördü... Hemen takibe başladı, çiftinin ruhu duymadan aldı kaçtı

Adana’nın Seyhan ilçesinde Mahmut Aldanma isimli bir çiftçi ATM’den 65 bin lira çektikten sonra evine dönmek için arabasına bindi. O sırada Aldanma’yı takip eden hırsız fırsatını kollayıp kamyonetin kilitli olmayan kapısını açarak torpidodaki para dolu poşeti kimsenin ruhu duymadan çaldı. Arabasına dönen çiftçi torpidoyu açınca şoku yaşadı. O anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Çiftçinin arabasının içini bakınca tek bir şey gördü... Hemen takibe başladı, çiftinin ruhu duymadan aldı kaçtı

Adana’da meydana gelen olay, 3 Şubat günü saat 15.30 sıralarında, Seyhan ilçesi Mekan Mahallesi’nde yaşandı. Çiftçi Mahmut Aldanma, çalıştırdığı tarım işçilerine yevmiyelerini vermek için banka şubesinden 65 bin lira çektikten sonra evine döndü. Bu sırada peşine takılan otomobil sürücüsü, Aldanma’yı takip etti.

Çiftçinin arabasının içini bakınca tek bir şey gördü... Hemen takibe başladı, çiftinin ruhu duymadan aldı kaçtı - Resim : 1

KİMSENİN RUHU DUYMADI

 Aldanma, kamyonetini park edip, torununun yanına gitti. Bu sırada takip eden şüpheli ise kamyonetin kilitli olmayan kapısını açıp, kimsenin ruhu duymadan torpidodaki para dolu poşeti çaldı. Şüpheli, daha sonra bölgeye geldiği otomobile binerek kaçtı.

Çiftçinin arabasının içini bakınca tek bir şey gördü... Hemen takibe başladı, çiftinin ruhu duymadan aldı kaçtı - Resim : 2

POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTI

Bu anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Aracına döndüğünde parasının çalındığını fark eden Mahmut Aldanma, polise ihbarda bulundu. Polis, şüphelinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.