Çiftlikteki koyunların doğurduğu kuzular art arda öldü. Acı gerçek güvenlik kayıtlarından sonradan ortaya çıktı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Nebraska eyaletindeki bir çiftlikte 4 kuzu peş peşe hayatını kaybetti. Kuzuların ölüm nedeni, güvenlik kayıtlarının araştırılmasının ardından ortaya çıktı. 73 yaşındaki bir adamın, köpeğini çiftliğin etrafında gezdirdiği ve kuzuların köpekler nedeniyle strese girerek öldüğü ortaya çıktı.

Çiftlikteki koyunların doğurduğu kuzular art arda öldü. Acı gerçek güvenlik kayıtlarından sonradan ortaya çıktı

ABD'nin Nebraska eyaletindeki bir çiftlikte ürkütücü bir olay meydana geldi. Çiftlikte bulunan 4 kuzunun arka arkaya ölmesinin ardından polise haber verildi. İhbar üzerine bölgeye çağırılan polis ekipleri güvenlik kayıtlarını incelemeye aldı. Kayıtlar sonucunda kuzuların nasıl öldüğü de ortaya çıktı. Polisler tarafından bir adamın çiftlik etrafında köpek gezdirdiği görüldü. Köpeklerden korkan kuzuların ise strese girmesinin ardından hastalanarak öldüğü belirlendi. Kimliği de tespit edilen 73 yaşındaki adam hakkında soruşturma başlatıldı. 

Yaban Hayatı Suçları ve Çevre Sorumlusu Polis Memuru Hannah Corbett olayla ilgili şunları söyledi: “Yasaya göre, çiftlik hayvanlarına saldıran ve onları endişelendiren köpeklerin sahipleri artık hapsedilebilir ve 40.000 sterline kadar para cezasına çarptırılabilir."