Çığlıkları duyan otoparka koştu! Çöp poşetinin içinde çırılçıplak buldular

Meksika'nın ıssız bir otoparkında meydana gelen olayda, etraftakiler çöp torbasının içinden ağlama seslerinin geldiğini fark etti. Seslere kulak veren kişi, çırılçıplak bir genç kız ile karşılaştı.

Çığlıkları duyan otoparka koştu! Çöp poşetinin içinde çırılçıplak buldular

Meksika'da ıssız bir otoparkta çıplak ve bir çöp torbası içinde bir kız bulundu. Etraftakilerin sesleri dinlemesi ile bulunan kız ağzı bağlanmış çöp torbasında yardım bekliyordu. Yoldan geçen biri otoparkın yanındaki çöplükte birinin ağladığını duydu. Seslere kulak veren kişi üç gündür kayıp olan 16 yaşındaki bir genç kızı canlı buldu.

Çığlıkları duyan otoparka koştu! Çöp poşetinin içinde çırılçıplak buldular - Resim : 1

OLAYDAN ÖNCE KOLUNA İĞNE BATIRILDIĞINI SÖYLEDİ

Yaşanan olaydan 3 gün önce genç kız, metro istasyonunda bir tuvaletin dışında annesini beklerken kayıplara karıştı. Kamera kayıtları araştırıldı ve genç kızı kimliği belirlenemeyen bir adamın götürüldüğü görüldü. Genç kız kaybolmasından kısa bir süre birinin koluna bir iğne batırdığını ve kolunun çok ağrıdığını söyledi. 

TUTULDUĞU YERDE BİRÇOK KADIN VE KIZ VAR

16 yaşındaki kız, bulunduktan sonra uzun bir süre konuşamadı. Genç kızın sakinleştikten sonra ortaya çıkan ifadesinde ise, tutulduğu yerde birçok reşit olmayan genç kız ve kadının olduğunu söyledi.