Çılgın Dondurmacı kimdir, kaç yaşında, nereli? Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç şarkısı ne?

Antalya'da yaşayan ve TikTok'ta 14.5 milyon takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç'in nasıl üne kavuştuğu araştırılıyor. Birçok kişi "Çılgın Dondurmacı kimdir, kaç yaşında, nereli?" sorularına cevap arıyor. Peki, Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç şarkısı ne? İşte biyografisi...

Sosyal medya platformu TiKTok'tan fenomen olan çılgn dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç herkes tarafından merak ediliyor. "Çılgın dondurmacı kimdir, kaç yaşında, nereli?" sorularına cevap aranıyor. TikTok videoları ile günden güne ününü artıran Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç şarkısı ise merak edilen bir diğer konu. Dinç, konuk olduğu bir programda seslendirdiği, sözleri kendisine ait olan 'Kalbimsin' şarkısı ile Tiktok, Youtube ve Instagram platformlarında popülerliğinie popülerlik kattı. 

 Çılgın Dondurmacı kimdir, kaç yaşında, nereli? Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç şarkısı ne? - Resim : 1

Çılgın Dondurmacı kimdir, kaç yaşında, nereli?

Instagram'da 824 bin, TiKTok'ta 14.5 milyon takipçiye ulaşan fenomen Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç, Antalya'da yaşıyor. 2004 yılında; Mustafa Kemal Üniversitesi'nde İşletme Enformatiği bölümünde okudu. 

 Çılgın Dondurmacı kimdir, kaç yaşında, nereli? Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç şarkısı ne? - Resim : 2

Akka Park AVM önünde lezzetli dondurmalarını müşterilerine sunan Mehmet Dinç'in diğer dondurmacılardan farkı ise yaptığı çılgın danslarla işini eğlenceli bir hale getirmesi. Çektiği dans içerikli videolarını TikTok hesabından paylaşan ünlü dondurmacı öyle meşhur olmuş ki Türkiye'nin dört bir yanından insanların onu izlemesi için tur firmaları sefer bile düzenliyor. 

 Çılgın Dondurmacı kimdir, kaç yaşında, nereli? Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç şarkısı ne? - Resim : 3

Mehmet Dinç bir röportajında Kundu'ya geldiğinde hiç dondurma satamadığını, dondurma satmak için dans etmeye başladığını söylemişti. Daha önce pastane ve inşaat sektörlerinde çalılşırken de dans eden Dinç, zamanla çalışırken dans etme özelliğini öylesin geliştirdi ve abarttı ki 3 yılda 60 kilo verdi ve 90 kiloya kadar düştü. 

 Çılgın Dondurmacı kimdir, kaç yaşında, nereli? Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç şarkısı ne? - Resim : 4

Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç şarkısı ne?

Çılgın dondurmacı Shakle Habetek adlı Arapça şarkısı ile ünlendi. Mehmet Dinç iş esnasında bu şarkıyı söylemeye başladı ve kendisine müşterileri de eşlik etti. İşte o an Mehmet Dinç'in hayatında dönüm noktası oldu. Fenomenliğin perdesini aralayan Mehmet Dinç, videolarının arkasına bu şarkıyı ekledi ve her videosunun ardına bu parçayı ekledi. Bir yandan kendi bir yandan söylediği şarkı gündem olurken Dinç, popüler bir fenomen haline geldi. 

 Çılgın Dondurmacı kimdir, kaç yaşında, nereli? Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç şarkısı ne? - Resim : 5

Mehmet Dinç'in sosyal medya hesaplarındaki takipçiler günbegün arttı ve artmaya da devam ediyor. Çılgın Dondurmacı katıldığı bir YouTube programında sözleri kendisine ait 'Kalbimsin' de seslendirdi ve tüm seyirciyi coşturdu. Mehmet Dinç'in hem dondurmalarını müşterilerine satıyor hem de yaptığı dans ve söylediği şarkılarla ününe ün katmaya devam ediyor.