Çılgın Dondurmacı’nın eşini görenler şok geçiriyor! Meğer klibinde bile oynatmış! Çılgın Videodaki kızlardan daha güzel

Dondurma ile yaptığı danslarla sadece Türkiye’de değil dünyaca ünlü bir Fenomen haline gelen Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç’in eşini görenler şoke oluyor. Meğer Çılgın Dondurmacı Mehmet Dinç eşini gözümüze kadar sokmuş…  Görenlerin ağzını açık bırakan eşi bakın kim çıktı?

Çılgın Dondurmacı’nın eşini görenler şok geçiriyor! Meğer klibinde bile oynatmış! Çılgın Videodaki kızlardan daha güzel

Gündemden düşmeyen ünlü bir fenomen haline gelen hatta ünü tüm dünyayı kasıp kavuran Çılgın dondurmacıyla son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

Yaptığı danslarıyla tüm dünyada ünlü olan Çılgın Dondurmacı’nın eşini görenler de bir hayli şaşırıyor.

Çılgın Dondurmacı meğer eşini klibinde bile oynatmış

Yaptığı dans figürleri ve bunlara ek olarak zamanla müşterileriyle birlikte yaptığı danslarla ününe ün katan ve tüm dünyaya yayılan Çılgın Dondurmacı olarak bilinen Mehmet Dinç’in hayatı da iyiden iyiye merak edilmeye başladı.

Kendisi önceden Kahramanmaraş Dondurmacısı olarak bilinen Çılgın Dondurmacı 16 yaşında inşaatlarda çalışmaya başlamış. Küçüklüğünden beri de dansa çok meraklı olduğu söyleniyor. Dans videolarıyla geniş bir kitleye ulaşan Mehmet Dinç’in; Tiktok uygulamasında 17.1 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Çılgın Dondurmacı’nın eşi kim? Gündem oldu

Sosyal medya platformlarında toplamda 22.11 milyon takipçiye ulaşan Mehmet Dinç’in hayatı ve evli olup olmadığı da oldukça merak edildi. Aslen Hatay Antakya’lı olan Mehmet Dinç küçük yaşlardan itibaren dansa meraklı. Çılgın Dondurmacı, bu hayalini sosyal medya platformunda gerçekleştirdi.

Dükkanına gelen müşterileriyle dans edip, kaydeden Mehmet Dinç, adeta ününe ün kattı. Mehmet Dinç, hakkında merak edilen konulardan biri de evli olup olmadığıydı. Bu soru da cevabını buldu.

Henüz net bir bilgi olmasa da klibinde oynayan bir kadının eşi olduğu iddia ediliyor. Mehmet Dinç, eşinin olup olmadığı hakkında bir açıklama yapmadı.

Sosyal medya karıştı

Çılgın Dondurmacı'nın eşi olduğu iddia edilen kişinin kim olduğu merak edilirken sosyal medyada ise Mehmet Dinç'in evli olmadığı yönünde tartışmalar başladı.