Cinayeti kim neden işledi? Şafak Mahmut Yazıcıoğlu cinayetinde son dakika gelişmesi

Türkiye'nin konuştuğu Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkıyor. tv100 muhabiri Devrim Tosunluğu cinayeti "kimin, neden işlediği?" bilgilerine ulaştı. İşte Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili son dakika gelişmeleri.

Dün gece saat 00:30 sıralarında işlenen cinayette Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti.

Cinayetin detaylarına ise tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu ulaştı. 

Devrim Tosunoğlu'nun aktardığı bilgiler şöyle;

"Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun işlettiği restorantta yanına sonradan gelen 2 kişi Mahmutyazıcıoğlu ile göüşmek istedi. Bu kişiler daha önceden tanıdığı kişilerdi. 

Arka masada oturdular ve bu sırada o iki kişiyle tartışma çıktı. Bu tartışma esnasında restoranın dışında da iki kişi daha bkeliyordu. 

Tartışma esnasında dışarıdaki iki kişi de restoranın içine girdi ve silahlar konuştu. 

Saldırganlardan biri Şafak Mahmutyazıcıoğlu'na 4 el ateş etti. Bedeninin aşağı kısmından vurulan Şafak Mahmutyazıcıoğlu kan kaybından olay yerinde hayatını kaybetti. Saldırganlar da olay yerinden kaçtı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele ekipleri sabah saatlerine kadar o bölgedeki kamera kayıtlarını inceledi ve 2 kişiyi tespit etti. Bu 2 kişiden birisi de olay yerinde bulunan şahıslardan biriydi. Daha sonra başka bir şahısla birlikte iki kişi daha gözaltına alındı. 4 kişinin de ismi tespit edilmiş oldu.

Bir mülk satışından seebiyle iki taraf arasında bir anlaşmazlık vardı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu da bir tarafın temsilciliğini yapıyordu. Karşı taraf Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile görüşmeye geldiği sırada tartışma alevlendi ve silahlar konuştu.

Alacak-verecek meselesi yüzünden doğan bu tartışmada Şafak Mahmutyazıcıoğlu öldürüldü ve iki kişi de gözaltına alındı. Diğer iki kişide yakalandı ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde sorgularıu devam etmekte.