Küçük çocuk büyükannesini boğarak öldürdü! Korkunç olay anı saniye saniye sosyal medyadan paylaşıldı!

Küçük çocuk büyükannesini boğarak öldürdüğü için tutuklandı. Sosyal medyada paylaşılan korkunç olay, kısa zamanda gündem oldu. 10 yaşındaki çocuk ile büyükannesinin her zamanki gibi şakalaştığını düşünerek kayda alan aile üyeleri, olayın ciddiyetini anladıklarında geç oldu.

Küçük çocuk büyükannesini boğarak öldürdü! Korkunç olay anı saniye saniye sosyal medyadan paylaşıldı!

Çin'in Heilongjian eyaletinde kaydedilen görüntüler sosyal medyada kısa sürede popüler olmayı gündeme damgasını vurdu. 10 yaşındaki çocuk ve büyükannesinin şakalaştığını düşünen diğer aile üyeleri tarafından çekilen görüntülerin sonu facia oldu. Büyükannesi ve çocuk arasındaki şakalaşma bir anda dehşete dönüştü.

Boynunu sıkarak yere düşürdü

Sosyal medya kullanıcılarının büyük tepki gösterdiği görüntülerde 10 yaşındaki çocuğun büyükannesinin göğsüne vurmadan önce yaşlı kadının çocuğun başına 2 kez tokat attığı görüldü. Daha sonrasında çocuk büyükannesinin boynundan sıkıca yakaladı ve onu boğarak yere düşürdü. Yere düşen yaşlı kadın kurtulmak için terlikle çocuğa vurmaya ve kendisini bırakmasını söylemeye devam etti. Videoyu kaydeden kişinin, çocuk her zaman büyükannesi tarafından dövüldüğünü bağırırken güldüğü kayıtlara yansıdı.

Bir süre sonra hareketsiz kaldı

Büyükannesinin terlikle vurmasına rağmen çocuk boynunu sıkmayı bırakmayınca videonun devamında yaşlı kadın hareketsiz göründü ve görüntüleri kaydeden aile üyesi çocuğa onu bırakmasını söyledi. Kamera arkasında bulunan kişinin "Ayağa kalk, artık sana vurmayacak, çabuk onu bırak” dediği fark edildi.

10 yaşındaki çocuk büyükannesini bıraktığında ise videonun devamında sırtında bir çocuk taşıyan yaşlı bir kadın ortaya çıktı ve çocuğa defalarca “Büyükannen öldü” diyerek sopayla vurmaya başladı. Video, çocuğun büyükannesine kalkması için yalvarmasıyla sona ererken, çocuğun annesi olduğu iddia edilen kadının onu dövmeye devam etmesiyle sona erdi.