"Cinselliğim yüzünden yaşlı kadınlar tarafından dövülmek istemiyorum"

Geçtiğimiz günlerde Amerikalı oyuncu ve şarkıcı Bella Thorne kendisini hackleyen ve özel görüntülerini göndererek paylaşmakla tehdit eden hacker'ın tehditleriyle gündeme gelmişti. Bu olaylardan sonra ünlü oyuncu Whoopi Goldberg, Thorne'yi ağır bir şekilde eleştirdi.

Hacker ile yaptığı mesajlaşmaları ve fotoğrafları "Canın cehenneme, benden güçlü olduğunu mu düşünüyorsun, bu olanları bir sonraki kitabıma yazacağım" notuyla twitter hesabından paylaştı. Ünlü oyuncu hackerın başka ünlülere ait özel görüntüleride kendisine gönderdiğini söyledi.

Usta oyuncu Whoopi Goldberg, programında şarkıcıyı çok sempati duymadığını ve bu duruma sebep olanın şarkıcının kendisi olduğunu söyleyerek "Kaç yaşında olursan ol, eğer ünlüysen çıplak fotoğrafını çekmeyeceksin. 2019 yılındayız... Hackerların bu görüntülerini çalabileceğini düşünemiyorsan, kusura bakma bunu yapamazsın." dedi. 

Bella Throne bu açıklamalar üzerine ağlayarak çektiği videoda şunları söyledi; 

"Vücudum ve cinselliğim yüzünden bir sürü yaşlı kadın tarafından dövülmek istemiyorum. Sizlerin genç kızlarla ilgili görüşlerinizi konuşmasını istemiyorum. Gelecekteki kızımın bunu öğrenmesini istemem ve ona asla söylemem. Tamam bitti. Bir kız, erkek arkadaşına seksi fotoğraflarını gönderemez mi? Zaten gördüğü şeyler? Ben bir kadın olarak, evimde dolaşmaktan, telefonumda fotoğraflarımın olmasından korkmalı mıyım? Bir şey mi yapıyorsun? Kadınların olmasını istediğin şey bu mu? Cinselliklerinden dolayı kitlelerden korksunlar mı?"