Çitteki yırtıktan faydalanan onlarca canlı, kendilerini yollara attı. Akan trafiğin içine giren sürü hiç aldırış etmeden araçları durma noktasına getirdi

Çitteki yırtıktan faydalanan onlarca canlı, kendilerini yollara attı. Akan trafiğin içine giren lama ve alpaka sürüsü hiç aldırış etmeden araçları durma noktasına getirdi. Karayolunda kaosa neden hayvanların o anları kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

Cumbria, Troutbeck yakınlarında bulunan bir mağazanın sahibi Terry Barlow, Pazartesi günü bir müşterinin kendisini lamalarının ve alpakalarının başıboş olduğu konusunda uyardığını söyledi. Barlow, hayvanların A66 yoluna doğru ilerlediklerini ve Penrith'e doğru giderken trafiği engellediklerini söyledi.

Çitteki yırtıktan faydalanan onlarca canlı, kendilerini yollara attı. Akan trafiğin içine giren sürü hiç aldırış etmeden araçları durma noktasına getirdi - Resim : 1

KAOSA NEDEN OLDULAR

Barlow, Instagram'da karayolunda kaosa neden olan hayvanların videosunu paylaştı. Barlow, "Bu o günlerden biriydi" diye yazdı. Sahibi, kendisi ve ekibinin yolu geçici olarak kapattığını ve kaçan hayvanları evlerine geri götürdüklerini söyledi. Barlow, kaçışın çitteki bir yırtık nedeniyle kolaylaştırıldığını belirlediğini söyledi.