Çocuğuna dehşeti yaşattı! Tutuklanan 'baba'dan pes dedirten savunma

Eskişehir'de market içerisinde çocuğuna şiddet uygulayan 49 yaşındaki Cengiz E., tutuklandı. Cengiz E., ifadesinde, "Çok hareketli bir çocuk. Markette de çok hareketliydi. Ani sinir patlamasıyla vurdum" diyerek kendini savundu.

Eskişehir'de market içerisinde çocuğunu tekmeleyen baba çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

GÖRÜNTÜLER İNFİAL YARATMIŞTI 

Emek Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi'nde bir marketin içerisinde 5 yaşındaki M.E. isimli çocuğunu tekmelediği görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından gözaltına alınan 49 yaşındaki Cengiz E., bugün adliyeye sevk edildi.

"ANİ SİNİR PATLAMASIYLA VURDUM"

Emniyetteki ifadesinde, "Çok hareketli bir çocuk. Markette de çok hareketliydi. Ani sinir patlamasıyla vurdum. Pişmanım" diyen şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İNCELEME BAŞLATILDI 

Öte yandan, Eskişehir Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerinin aile hakkında inceleme başlattığı öğrenildi.