Eski eşine uçan tekme attı

Antalya'da S.G. isimli şahıs, boşandığı eşi T.G.'ye çocuğunun önünde uçan tekme attı. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde erkek şiddeti görülüyor.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde yaşanan olay Çocuk Şube Müdürlüğü önünde gerçekleşti. Eski eşinin attığı tekme ile sarsılan kadın, yanındaki aracın üzerine yığılıyor.

"Bir anda saldırdı"

Şiddet mağduru kadın, eski eşinden şikayetçi olmak için gittiği Çocuk Şube Müdürlüğü'nün hemen önünde gerçekleşen olayı anlattı:

Oğlum polisi bana teslim etti. Binadan çıktıktan sonra eski eşim geldi ve oğlumu görmek istedi ve ben müsaade etmedim. Polis ve avukatların yanında 'seni öldürürüm, seni temizlerim' diye tehdit etti ve eliyle 'boğazını keserim' işareti yaptı. Oğlumu almaktan vazgeçmeyeceğimi anlayınca ‘seni öldüreceğim, senin yanına gideceğine Çocuk Esirgeme Kurumu’na götürün’ diye bağırdı.

Yediği tekme nedeniyle şiddetli bel ağrısı çektiğini ifade eden mağdur kadın, yerdeyken yardım çığlıkları attığını ve polislerin gelerek araya girdiğini kaydetti.

Şiddet uygulayan eski eş ise sorgusunun ardından serbest bırakıldı.