İstanbul'da Bahçelievler, Şişli, Bakırköy, Zeytinburnu, Avcılar, Sarıyer, Beşiktaş, Kadıköy dahil her yere korkunç tarih verildi. 21 Temmuz'da geliyor

Meteorolojik kaynaklar tarafından İstanbul'da Bahçelievler, Şişli, Bakırköy, Zeytinburnu, Avcılar, Sarıyer, Beşiktaş, Kadıköy dahil her yere korkunç tarih verildi. 21 Temmuz'da geliyor.

İstanbul'da Bahçelievler, Şişli, Bakırköy, Zeytinburnu, Avcılar, Sarıyer, Beşiktaş, Kadıköy dahil her yere korkunç tarih verildi. 21 Temmuz'da geliyor

İstanbul'da yaşayan vatandaşlarımız dahil olmak üzere tüm Marmara genelinde ikamet eden vatandaşlarımızı ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. 

Meteorolojik kaynaklar 21 Temmuz olarak tarihledikleri sistemin aşırı derece korkunç olacağını dile getirdi. 

İstanbul'da Bahçelievler, Şişli, Bakırköy, Zeytinburnu, Avcılar, Sarıyer, Beşiktaş, Kadıköy dahil her yere korkunç tarih verildi. 21 Temmuz'da geliyor. 

SICAK HAVA DEPOSUNA ÇEVİRECEK 

Sibirya Kaplanı hesabından gerçekleştirilen 21 Temmuz paylaşımında şu ifadeler kullanıldı: 

"Tüm Bildiklerinizi unutturacak bir sinoptik Gfs tarafından Bu Akşam sunulmuş, Rekorların Yenilenmesi ancak böyle bir sinoptik ile Olur Balkanlara kadar genişleyen Basra Sıcakları 21-28 Temmuz Arası Bölgeyi sıcak hava deposuna çevirmiş adeta Gerçekleşirse Evden çıkmayın derim"