Çocuk gelişiminde anne babalara online destek

Anne babaların çocuklarını büyütürken her alanda destek alacağı yeni bir model ortaya çıktı. Uygulamaya göre doğumdan 18 yaşına kadar anne babalara her konuda online destek veriliyor.

Çocuk gelişiminde anne babalara online destek

Tüm anne - babaların ortak bir hedefi var: Bebeğine – çocuğuna en doğru yaklaşımla davranarak, ihtiyaçlarını gidermek, çocuğunu sağlıklı, mutlu ve başarılı bir geleceğe hazırlamak.

Çocuk gelişiminde anne babalara online destek - Resim : 1

Fakat dünya genelinde artan kaygı ve endişe düzeyine ek olarak, bebek – çocuk yetiştirme konusuyla ilgili çok fazla bilgi kirliliği de mevcut.

Çocuk gelişiminde anne babalara online destek - Resim : 2

Çocuk yetiştirmede ailelerin temel ihtiyacı olan doğru bilgi kaynağı uzmanlarıyla ebeveynlere bir çözüm merkezi olarak hizmet veren Kidolog, anne – babaların tüm adımlarında yanında yer alıyor.

 Çocuk gelişiminde anne babalara online destek - Resim : 3

Kidolog uygulaması 10 farklı alanda anne babalara ya da anne baba olmak isteyen adaylara danışmanlık hizmeti sunuyor.

Çocuk gelişiminde anne babalara online destek - Resim : 5

Diyetisyen, Çocuk Gelişimi/ Çocuk Gelişimi Uzmanı, Doula, Emzirme Danışmanı, Özel Eğitim Uzmanı, Fizyoterapist, Çocuk Psikoloğu/ Psikiolojik Danışman, Ergoterapist, Dil ve Konuşma Terapisti, Yetişkin Psikoloğu alanlarında danışmanlık hizmeti veren online uygulamayla ebeveynlerin bebeklerine kavuşmasından 18 yaşına kadar geçen dönemde yaşanabilecek problemlerin önüne geçmenin yanı sıra, ebeveynlerin çocuk büyütme yolculuğunda alanında uzman isimler ile güvenli hissetmelerine de katkı sağlıyor.

 Çocuk gelişiminde anne babalara online destek - Resim : 6

Ücretsiz uzmana soru sor butonu

Ebeveynlerin uzman desteği alma ihtiyacı hissettiğinde uzman/ uzmanlık alanı seçiminde zorluk yaşamaması amacıyla Kidolog, tüm uzmanların profillerinde videolar paylaşarak bu seçimi de kolaylaştırıyor ve ebeveynlere yol gösterici rolünü üstleniyor.

Çocuk gelişiminde anne babalara online destek - Resim : 8

Ayrıca ebeveynler herhangi bir ücret ödemeden ‘Uzmana soru sor butonu’ ile istediği uzmana soru sorarak küçük ve yazılı olarak çözümlenebilecek sorunlarına da yanıt bulabiliyor.

 Çocuk gelişiminde anne babalara online destek - Resim : 9