Çocuk tacizcisi Tiktok fenomeni gözaltına alındı!

Tiktok'ta yayın yapan 60'lı yaşlardaki Fuat Akbulut isimli şahıs, özellikle 8 ila 13 yaş arasındaki kız çocukları tarafından yoğun bir şekilde takibe alındı. Binlerce çocuk takipçisi olan bu şahıs, geceleri geç saatlerde reşit olmayan kız çocuklarını canlı yayına alıp sohbetler etti. tv100 editörü Seçil Balık ve Müge Yücetürk'ün araştırmaları sonrasında harekete geçen yargı mercileri şahsı bugün gözaltına aldı.

Çocuk tacizcisi Tiktok fenomeni gözaltına alındı!

Günümüzde her yaştan şahısların amacı dışına kullanımına açık olan sosyal medya platformlarında her geçen gün yeni bir skandal yaşanmaya devam ediyor.

Son olarak Tiktok üzerinden açtığı hesapla genellikle 8 ile 13 yaş grubu çocukların takip ettiği 60’li yaşlardaki Fuat Akbulut isimli şahıs gündeme geldi.

Çocuk tacizcisi Tiktok fenomeni gözaltına alındı! - Resim : 1

Canlı yayınında çok fazla kız çocuğun bulunması, gecenin geç saatlerinde kız çocuklarıyla yayın yapması üzerine tepki çeken Akbulut, aynı zamanda paylaştığı +18 videolarla da gündeme geldi.

tv100.com editörü Seçil Balık ve Müge Yücetürk, kendilerine ulaşan ihbarları değerlendirerek şahsın sosyal medya hesaplarını incelemeye aldı.

Çocuk tacizcisi Tiktok fenomeni gözaltına alındı! - Resim : 2

“GEÇEN GÜN SİZE GELDİM YA, NASIL TANIMADIN?”

Şahsın sosyal medya hesabından kayıt altına alınan canlı yayınlardan birinde küçük bir kız çocuğunun Akbulut’a “Beni tanımadın mı, geçen size geldim ya” dediği duyuldu.

Bu videoların devamında canlı yayına katılan kız çocukları kendi ailelerine de tepki göstererek ısrarla o yayınlarda kalacaklarını söylediler. 

Çocuk tacizcisi Tiktok fenomeni gözaltına alındı! - Resim : 3

AYLAR ÖNCE DE GÜNDEME GELMİŞ

Tokat Erbaa ilçesinde yaşadığı bilinen Fuat Akbulut isimli şahsın, daha önce de küçük çocuklarla yaptığı yayınlardan rahatsız olanlar CİMER üzerinden şikayet oluşturdu.

Bazı kız çocuklarıyla DM'den özel mesajlaşma yoluyla konuştuğu iddia edilen bu şahıs, kendi paylaşımlarında da profil fotoğrafı olmayan ve mikrofonu kapatanları yayından atacağını beyan etti.

Çocuk tacizcisi Tiktok fenomeni gözaltına alındı! - Resim : 4

HABERLER SONRASINDA GÖZALTINA ALINDI

Sosyal medyadaki şikayetler sonrası tv100.com editörü Seçil Balık ve Müge Yücetürk’ün araştırmaları sonrasında adli merciler de harekete geçtiler.

Gelen son bilgiye göre, binlerce çocuk takipçisi olan Fuat Akbulut'un Erbaa’da gözaltına alındığı bildirildi. Akbulut'un dijital materyallarıne de el konularak incelemeye alındığı bilgisine ulaşıldı.