Çocuklar için öykü yarışması: “Daha iyi bir dünya” başvurusu için son 10 gün

Çocuklar için tasarlanmış özel bir şehir olan KidZania İstanbul ve Erbulak Evi'nin bu yıl ikincisini düzenlediği “Sen de Yaz” öykü yarışmasına başvuru için 10 gün kaldı.

Çocuklar için öykü yarışması: “Daha iyi bir dünya” başvurusu için son 10 gün

Genç yazarlarınDaha iyi bir dünya teması altında yazacakları öyküler ile yaratıcılıklarını konuşturacakları, geleceğe davet edenSen de Yaz öykü yarışmasına 10-14 yaş aralığındaki tüm çocuklar katılabiliyor. Çocuklar hayallerinde yer alan daha iyi bir dünyayı öykülerinde betimleyerek yarışmaya başvurabilecekler.

Özden İnal, Ömür Kurt, Göktuğ Canbaba, Aslı Perker, Ayşe Erbulak, Sevinç Erbulak, Özden Özgürdal, Dağhan Külegeç, Varol Yaşaroğlu gibi Türkiye’de sanat alanında önemli isimlerin ve Kidzania İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Meral Molinas ve CEO’su Ebru Timur’un yer aldığı Yarışma Seçici Kurulu, gelen başvurular arasından finalist 20 hikâyeyi belirleyecek.

Seçilen hikayeler Erbulak Kitap tarafından toplu bir öykü kitabı olarak basılacak.

Hazırlanan öykü kitabı, internet siteleri, kitabevleri ve KidZania National Store’da satışa sunularak elde edilen gelir STK’lara bağışlanacak.

Son başvuru tarihi 21 Mayıs 2023 Pazar günü olan yarışma, 03 Haziran 2023 tarihinde seçilen 20 öykünün açıklanması ile son bulacak.

Yarışma başvuruları https://istanbul.kidzania.com/tr-tr/pages/sendeyaz adresinden yapılıyor.