Çocukluğunda keşfettiği yeteneği sayesinde 51 yaşında Guinness Rekorlar Kitabı'na adını yazdırdı. Yeteneğini görenler hayrete düştü

Çocukluğunda tesadüfen yeteneğini keşfeden 51 yaşındaki adam, bu yeteneği sayesinde rekortmen oldu. Adını, Guinness Rekorlar Kitabı'na adını yazdıran adamın yeteneği herkesi hayrete düşürdü. Vücudunda 88 tane metal kaşığı dengede tutabilen adam, sadece metal değil, plastik, cam, meyve, taş, ahşap ve hatta yetişkin bir insan gibi vücuduna yapıştırabileceği bir yüzeyi olan her şeyi vücuduna yapıştırabildiğini söyledi.

Çocukken tesadüf eseri fark ettiği yeteneğini zaman içinde geliştiren 51 yaşındaki İranlı bir adam, vücudunun çeşitli yerlerinde 88 kaşığı dengeleyerek kendi Guinness Dünya Rekorunu kırdı. 51 yaşındaki Abolfazl Sabre Mokhtari, 2021'de kırdığı 85 kaşığı vücudunda taşıdığı kendi rekourunu bu kez 88 kaşıkla yeniden kırmayı başardı. Rekorları'na, vücutta dengede tutulan çoğu kaşık rekorunun peşinden gitmeye karar verdiğini söyledi.

Çocukluğunda keşfettiği yeteneği sayesinde 51 yaşında Guinness Rekorlar Kitabı'na adını yazdırdı. Yeteneğini görenler hayrete düştü - Resim : 1

HERHANGİ BİR NESNEYİ TUTABİLİYOR

Mokhtari, ilk rekor denemesinin Ocak 2022'de onaylanmasının ardından GWR'ye şunları söyledi: "Bu yeteneğimi çocukken tesadüfen fark ettim. Her şeyi, yani herhangi bir nesneyi. Plastik, cam, meyve, taş, ahşap ve hatta yetişkin bir insan gibi vücuduma yapıştırabileceğim bir yüzeyi olan her şeyi" dedi.