Çocukluk dizisi 11. Final Bölümü Fragmanı, "Seni bir daha kocamın yanında görmeyeceğim!"

FOX ekranlarının sevilen dizisi Çocukluk'un 11. Bölüm Final Fragmanı yayınlandı. Sevilen dizi ekranlara veda ederken son fragmanda Mavi'nin akrabaları onu bulur ve yurttan almak ister. Mahir yaralarına rağmen Mavi'yi bırakmaya razı olmaz.

Çocukluk dizisi 11. final bölümüyle 25 Aralık 2020 Cuma akşamı FOX'ta olacak.

Dizinin Konusu

Tüm hayatını geride bırakıp Ali Kaan Umut Evi’ni açan Mahir Boztepe, ilk günden beri evine gelen her kimsesiz çocuğun doğru aileyi bulmasını sağlamıştır. Bu yuvada aynı odayı paylaşan Mavi, Mozi, Bambi ve Zeynep’in ailelerini bulma yolunda yaşadıkları acılar, öz ailelerine duydukları özlem ve hayal kırıklıkları onları birbirlerinden ayrılmaz kız kardeşler haline getirir ve bu kardeşlik, hayata el ele ve umutla sarılmalarını sağlayacaktır. Kızların çaresiz kaldıklarında ise imdatlarına yetişmeye hazır olan memurları Ayşegül  vardır.

Çocukluk Dizisi 10. Bölüm Özeti

Lale terk edildiği için Zeynep’i geri almaya gelince Ayşegül, Zeynep’i korumak adına evlatlık işlemlerini hızlandırmak ister. Ancak Hakan, Zeynep’ten kendi çıkarları için yararlanabileceğini fark eder. Bu olay zinciri Zeynep’i ve onu korumak isteyenleri büyük bir tehlikenin içine sokar…