Coşkun Sabah İzmirliler’i mi hedef aldı?

Coşkun Sabah “Ben İzmirli değilim, Diyarbakırlıyım. Kızımın bikinili fotoğraflarına bakılmasına müsaade etmem” dedi mi? Ünlü sanatçı tepkiler üzerine kendisini nasıl savundu?

Coşkun Sabah sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Hafta başı “Hülya Avşar askerdeyken beni Tanju Çolak ile aldattı” diyen Coşkun Sabah, son olarak ise kızı Roza’nın bikini pozlarıyla ilgili yaptığı açıklamayla gündeme geldi.

Usta sanatçı bir gazeteye verdiği röportajda şu sözleri sarfetti:

“Benim kızım da babası gibi saftiriğin teki. Instagram’ına koymuş bikinili fotoğraflarını. Haber siteleri de girmişler sayfasına tüm fotoğrafları yayınlamışlar. Fotoğraflar elden ele dolaştı. Ben bir kez Diyarbakırlıyım. Batılılara da saygı duyuyorum. İzmirli, Aydınlı, Manisalı bunun üstünde düşünmeyebilir ama bir Urfalı, Diyarbakırlı, Antepli bunun üstüne düşer. İnsanlar gelenek görenekleriyle yaşarlar. Olur mu öyle şey? Bize ters bu. Siz normal buluyor musunuz bunu?”

Ancak Coşkun Sabah’ın bu sözleri sosyal medyada ise “Ben İzmirli değilim, Diyarbakırlıyım. Kızımın bikinili fotoğraflarına bakılmasına müsaade etmem” şeklinde yer buldu. Bunun üzerine ünlü şarkıcı bir açıklama yayınladı ve “Ben İzmirli değilim, Diyarbakırlıyım şeklinde bir söylemim olduğunu ispat edene 1 milyon dolar vereceğim” dedi.