Cristiano Ronaldo sonunda pes etti! Kararını verdi: Geri dönüyor

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’da forma giyen Portekizli futbolcu Ronaldo, takımdan ayrılmaya karar verdi. Portekizli yıldızın ülkedeki hayat şartları ve kulübün altyapılarının modern takımlara çok uzak olduğu için ayrılma kararı aldı. Futbolcunun yakın çevresine Avrupa’ya dönmek istediğini söylediği ifade edildi.

Cristiano Ronaldo sonunda pes etti! Kararını verdi: Geri dönüyor

Devre arası transfer döneminde İngiliz ekibi Manchester United ile olan sözleşmesini fesheden Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo, flaş bir karar alarak Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’a transfer oldu.

500 MİLYON EUROLUK İMZA ATMIŞTI

Suudi ekibiyle 2.5 yıl karşılığında toplamda 500 milyon Euro bedele sahip olan sözleşme imzalayan futbolcu, takımdaki 5.ayında ayrılık kararı aldı.

Cristiano Ronaldo sonunda pes etti! Kararını verdi: Geri dönüyor - Resim : 1

AYRILIK KARARI ALDI

Mundo Deportivo’nun haberine göre Cristiano Ronaldo Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımından ayrılmak istiyor. Ronaldo’nun 5 aylık süreçte, Suudi kulübünün gerçekliğini ve özellikle altyapıların modern toplumdan çok uzak olduğunu fark etti. Portekizlinin yakın çevresine Avrupa dönmek istediğini söylediği belirtildi.

Cristiano Ronaldo sonunda pes etti! Kararını verdi: Geri dönüyor - Resim : 2

RONALDO AYRILIRSA TAZMİNAT ÖDEMEK ZORUNDA KALACAK

Cristiano Ronaldo herhangi bir sebep göstermeden takımdan ayrılmaya karar verirse , FIFA Oyuncu Transfer Tüzüğü ile ilgili Yönetmelikte belirtildiği üzere sözleşmesinin kalan iki yılı için kulübü tazmin etmek zorunda kalacak . Spesifik olarak, haklı sebepsiz fesih ile ilgili 17. maddesinde "Her durumda, sözleşmeyi fesheden taraf tazminat ödemeyi taahhüt eder" ifadesi yer alıyor.

Ronaldo, Al Nassr formasıyla çıktığı 17 maçta 12 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

Cristiano Ronaldo sonunda pes etti! Kararını verdi: Geri dönüyor - Resim : 3