Cristiano Ronaldo’yu tecavüzle suçlamıştı! Mahkeme o kişinin başvuru için kararını verdi!

Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr’da forma giyen Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun kendisine tecavüz ettiğini öne süren Kathryn Mayorga, 2009’da görülen davanın 2018’de yeniden görülmesi için başvuru yapmıştı. ABD temyiz mahkemesi, sus payı aldığı gerekçesiyle Mayorga’nın davanın yeniden açılmasına yönelik yaptığı itirazı reddetti.

Cristiano Ronaldo’yu tecavüzle suçlamıştı! Mahkeme o kişinin başvuru için kararını verdi!

Olay, 2009 yılında yaşanmış, Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun kendisine tecavüz ettiğini öne süren Kathryn Mayorga mahkemeye başvurmuştu. Ronaldo, Mayorga’ya sus payı olarak 375 bin dolar ödeme yapmış ve dava dosyası kapanmıştı.

DAHA FAZLA PARA TALEP ETTİ

Ancak, 2018 yılında Mayorga’nın avukatı yeniden mahkemeye başvurarak davanın yeniden görülmesini isteyerek daha fazla para talep etti. ABD temyiz mahkemesi, Mayorga’nın yaptığı başvuru konusunda kararını verdi.

Cristiano Ronaldo’yu tecavüzle suçlamıştı! Mahkeme o kişinin başvuru için kararını verdi! - Resim : 1
Cristiano Ronaldo ve Kathryn Mayorga

 

KARAR VERİLDİ

Daily Mail’de yer alan habere göre San Francisco merkezli temyiz mahkemesi davanın yeniden açılması yönündeki başvuruyu reddetti. Kararın gerekçesinde Mayorga’nın sus payı aldığı belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Mayorga, Ronaldo’nun kendisine Las Vegas'taki bir otel odasında tecavüz ettiğini iddia etti; Ronaldo ise bunu sürekli olarak yalanladı.