Çukur 4. sezon 7. bölüm izle

Reytin rekortmeni dizi Çukur son bölüm yani Çukur 4. sezon 7. bölüm 19 Ekim 2020 tarihinde yayınlandı. Çukur son bölümü izleyemeyenler ve kaçıranlar için internete yüklendi. İşte Çukur 4. sezon 7 bölüm izleyebileceğiniz link.

Çukur 4. sezon 7. bölüm izle

Çukur dizisinde Cumali Koçovalı'nın Erdenetler'den Arık Böke'yi öldürmesiyle ortalık iyice karıştı.

Peki, Çukur 4. sezon 7 bölüm'de neler oldu. Yamaç, Çukur'u Erdenetler'den koruyabilecek mi? Çukur 4. sezon 7 bölüm internete yüklendi. Yamaç, Arık Böke'nin ölmesiyle Çukur'un ne denli tehlikede olduğunun farkındadır. 

Abisi Cumali Koçovalı'yı ne kadar uyarsa da Cengiz Erdenet oğlunun intikamını almak için harekete geçmiştir. 

Yamaç Koçovalı ise hem ailesini hem de Çukur'u korumak için harekete geçiyor.  Ancak Yamaç, Çukur’u korumak için harekete geçtiğinde karşısında yine Çukur’u buluyor.

Cumali’yi aklamak için Arık’ın kaçırılması olayının peşine düştüğünde ise Nedim’in çalıştığı gizemli adama bir adım daha yaklaşıyor.

Vartolu Sadettin ise bir yandan Yamaç’a yardımcı olmaya çalışırken bir yandan da ailenin Yamaç’ı daha fazla suçlamaması için uğraşmaya devam ediyor.

Yamaç’ın Nedim’in gerçek kimliğini ortaya çıkarmak için girdiği macera nefesleri kesiyor.

İşte heyecan dolu Çukur son bölüm izleyebileceğiniz link.

ÇUKUR 98. BÖLÜM YANİ ÇUKUR 4. SEZON 7 BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Oyuncular:

Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Nur Sürer, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Necip Memili, Damla Sönmez, Cihangir Ceyhan, Kubilay Aka, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz