Çukur dizisinin yıldızı bomba diziyle anlaştı

Çukur dizisi bir kaç içerisinde final yapacak ve ekranlara veda edecek. Dizinin başrol oyuncuları daha şimdiden yeni dizilerle anlaşmaya başladı. İlk imza Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka'dan geldi. İşte yeni dizisi...

Çukur dizisinin yıldızı bomba diziyle anlaştı

Çukur dizisi finale doğru yaklaşıyor. Dizinin Celasun'u Kubilay Aka daha proje bitmeden yeni dizisi için el sıkıştı. Yakışıklı oyuncu yine Show TV'de yayınlanacak olan bomba bir yaz projesinde başrol oynayacak.

Hekimoğlu'nun yapım şirketi OJO Pictures'ın çekeceği diziyi genç kuşağın yetenekli ismi Fehmi Öztürk yönetecek. "Camtavanlar" adlı dizinin yazarı ise "Ufak Tefek Cinayetler" ve "Love101" gibi ses getiren başarılı işlere imza atan Meriç Acemi...

Kubilay Aka kimdir?

Çukur dizisinin yıldızı bomba diziyle anlaştı - Resim : 2
Kubilay Aka

25 yaşındaki Kubilay Aka, 5 Mayıs 1995'te İstanbul'da dünyaya geldi. Karşısına çıkan bir fırsatla oyunculuğa başlayan Aka, Vatanım Sensin, Çukur ve Aşk 101 gibi gündemde yer eden dizilerde oynadı.

Kubilay Aka, 1.83 metre boyunda, 77 kilo ve Koç burcudur.

'Vatanım Sensin' dizisinde iki sezon boyunca Ali Kemal karakterini canlandıran Aka, 'Çukur' dizisinde Celasun karakterine hayat vermeye devam ediyor.

Bir anda şöhret oldu

Oyunculuğa başlama hikayesini anlatan Kubilay Aka, şans eseri karşısına çıkan oyunculuk fırsatını şu şekilde anlatıyor:

"Muğla-Milas Havalimanı’nda özel bir şirkette çalışıyordum. Ufuk Ergin, sanatçısı Ozan Doğulu ile lounge kısmına giriş yaptı. İşlemlerini gerçekleştirdim. O sırada yaka kartımdan adıma soyadıma bakmış.

"Başkası anlatsa şaka zannederdim"

10 dakika sonra Instagram’dan bir mesaj geldi. Bana “Vatanım Sensin” dizisindeki Ali Kemal karakteri için deneme çekimine gelip gelemeyeceğimi soruyordu. Görmesem, kim olduklarını bilmesem, birileri bana şaka yapıyor zannederdim."

Kubilay Aka'nın rol aldığı diziler ve filmler:

2017 – 2019 – Çukur (Celasun) (TV Dizisi)

2016-2017 – Vatanım Sensin (Ali Kemal) (TV Dizisi)