‘Çukur’ dizisinin Cumali Koçovalı’sı Necip Memili ile eşi Didem Dayıcıoğlu kameralardan neden kaçtı?

Geçtiğimiz hafta başı sürpriz bir kararla nikah masasına oturan ‘Çukur’ dizisinin Cumali Koçovalı’sı Necip Memili ile eşi kameralardan neden kaçtı?

Geçtiğimiz hafta başı sürpriz bir kararla nikah masasına oturan ‘Çukur’ dizisinin Cumali Koçovalı’sı Necip Memili ile Didem Dayıcıoğlu çiftini Nişantaşı’nda görüntülendi. 

Bebek sahibi olacaklarını öğrenince nikah masasına oturan yeni evli çift, Nişantaşı’nda özel bir hastanenin karşısındaki büfede yemek yerken eşinin uyarısının ardından kameraları fark eden Necip Memili, sempatik hareketler sergiledi ve muhabirleri yemeğe çağırdı.

Hamileliğinin ilk aylarında olan Didem Dayıcıoğlu’nun iştahının da yerinde olduğu görüldü. Hastaneye kontrol amaçlı gelen, ardından büfede yemek yiyen çift, bebek soruları ile karşılaşmamak için arka kapıdan çıkarak hızla uzaklaştılar.

Defne Samyeli’nin stil danışmanlığını yapan Didem Dayıcıoğlu, magazin gündeminde geçen yazdan beri yer almaya başlamıştı. 10 yıl boyunca ünlü bir derginin saat ve mücevher editörlüğünü yapan Didem Dayıcıoğlu, Cem Yılmaz’ın teknesinde ve Bodrum’daki yazlığında yaz boyu tatil yapmıştı.

Herkes Defne Samyeli ile Cem Yılmaz’ın evlenmesini beklerken, Samyeli yerine stil danışmanı Didem Dayıcıoğlu nikah masasına oturdu. Dayıcıoğlu, Cem Yılmaz’ın “Karakomik Filmler 1” projesinin “Kaçamak” bölümünde oynayan Necip Memili ile tanışıp sevgili oldu ve filmin galasında da sevgilisine eşlik etti. Defne Samyeli ise Cem Yılmaz’dan ayrıldığı için galaya katılmadı.