Çukur'un Aliço'su Arka Sokaklar'ın Zeliş'iyle aşk mı yaşıyor? Kamerayı görünce şoke oldu!

Çukur’un Aliço’su Rıza Kocaoğlu, Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Yüsra Geyik’le yeni bir aşka mı yelken açtı?

Çukur’un Aliço’su Rıza Kocaoğlu, geçen aylarda sevgilisi Hazal Subaşı ile karşılıklı anlaşarak ayrılma kararı almıştı. 42 yaşındaki Rıza Kocaoğlu’nun kalbi bir süredir boştu.

Ünlü oyuncu geçen cuma 15 yıldır “Arka Sokaklar” dizisinde Zeliş karakterine hayat veren Yüsra Geyik’le görüntülendi. Geyik ortak arkadaşları vasıtasıyla tanıştığı Kocaoğlu’nu Cihangir’deki evine bıraktı. Bu sırada kameraların görüntü aldığını fark eden 30 yaşındaki güzel oyuncunun şaşkınlığı yüzüne yansıdı. Yüsra Geyik’in arabasından inip hızla oturduğu apartmana giren Kocaoğlu, soruları yanıtsız bıraktı.

Öte yandan Yüsra Geyik’in Rıza Kocaoğlu’nun çektiği fotoğrafını, story sayfasından ünlü oyuncuyu da etiketleyerek yayınlaması ise dikkat çekti. Güzel oyuncu Rıza Kocaoğlu ile aşk haberleri sosyal medyada hızla yayılınca yazılı bir açıklama yaptı ve şunları söyledi:
“Bu sabah hakkımda çıkan aşk haberinin doğru olmadığını belirtme ihtiyacı hissediyorum. Çünkü oldukça kesin ifadelerle hızlıca yayılıyor. Konuyla ve gerçeği yansıtmayan aşk yakıştırmalarıyla ilgili bir daha konuşmayacağımı bildirmek isterim.”