Cuma namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Cuma selası ne zaman okunuyor? Öğle namazı vakti saat kaçta? İşte il il Cuma namazı saatleri!

Müminlerin haftalık bayram günü olan Cuma Günü gündelik meşgalelerden, her türlü dünyevi kaygıdan sıyrılarak, teslimiyetin simgesi olmuştur. Kur’an-ı Kerim’de “Ey iman edenler! Cuma günü ezan okunduğunda namaz için koşun ve alışverişle meşguliyeti bırakın. Bilesiniz ki bu, sizin için daha hayırlıdır.” Buyuruluyor. Diyanet Cuma vakitleri mübarek Cuma günü nedeniyle pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı namaz vakitlerini internet sitesi üzerinden paylaşıyor. Peki, Cuma

Cuma namazı ne zaman, saat kaçta kılınacak? Cuma selası ne zaman okunuyor? Öğle namazı vakti saat kaçta? İşte il il Cuma namazı saatleri!

Cuma namazını eda etmek için milyonlarca müslüman camilere akın edecek.  Mübarek Cuma günü duaların geri çevrilmeyeceği bilinciyle Allah’a yakarışın, rahmeti ve merhametine sığınmanın günüdür. Pek çok kişi Cuma ibadetini yapmak için vakitleri araştırıyor.

CUMA NAMAZI SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın sitesinde namaz vakitleri yer alıyor. İl il Cuma vakitleri ise şöyle:

İstanbul Cuma Namazı Vakti : 13:19

Ankara Cuma Namazı Vakti : 13:04

İzmir Cuma Namazı Vakti : 13:27

Bursa Cuma Namazı Vakti : 13:19

Konya Cuma Namazı Vakti : 13:05

Antalya Cuma Namazı Vakti : 13:13

Van Cuma Namazı Vakti : 12:22

Trabzon Cuma Namazı Vakti : 12:37

Düzce Cuma Namazı Vakti : 13:11

Bolu Cuma Namazı Vakti : 13:09

İL İL CUMA SAATLERİ İÇİN TIKLAYIN

CUMA EZANI SAAT KAÇTA OKUNACAK?

Cuma ezanı öğle ezanı vaktinde okunuyor. imamlar cuma selasından sonra vaazlarına başlıyorlar.