Cumhur İttifakı Sarıyer adayı Hüseyin Coşkun tv100'e konuştu: 5 yılda en az 8 sosyal tesis hizmete girecek

Okan Bayülgen'in sunduğu "Kimi Seçiyoruz" programında Cumhur İttifakı Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, mevcut belediyesinin spor ve sosyal tesislerinin yetersiz olduğunu vurgulayarak "Sarıyer'de önümüzde 5 yılda en az 8 sosyal tesis hizmete girecek" dedi.

Seçim yarışı Okan Bayülgen’in soruları ve sohbetiyle daha da heyecanlı hale geliyor. Bayülgen'in sunduğu Kimi Seçiyoruz programına  Cumhur İttifakı Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun konuk oldu.

"SARIYER'DE ÖNÜMÜZDE 5 YILDA EN AZ 8 SOSYAL TESİS HİZMETE GİRECEK"
Sosyal ve spor tesisleriyle ilgili Coşkun "Belediyenin yaptığı 1 tane kapalı spor salonu yok. Bunun yanında açık spor tesislerimiz de çok yetersiz. Bir tane sosyal tesisimiz yok. Sarıyer'de önümüzde 5 yılda en az 8 sosyal tesis hizmete girecek" ifadelerine yer verdi.

"2024’TE SARIYER’DE ARITMA SORUNUNU GİDERİYORUZ"
"Bizim köyler, Uskumruköy, Zekeriyaköy, Demirciköy, Kilyos bunların hepsi aslında köy statüsünden çıktı mahalle oldu ama bunların arıtması yok" diyen Coşkun "Bununla ilgili 15 yılda yol alamadık Murat Kurum Başkanımızla birlikte, Büyükşehir ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığına biz konuyu taşıdık, Sarıyer’de doğanın etkilenmeyeceği bir alanda 2024 yılında bu işi ihalelendirerek köylerime de arıtma sorununu giderip vahşi atık oranını sıfırlıyoruz." diye konuştu.

"MODERN ANLAMDA BALIKÇILAR ÇARŞIMIZ OLACAK"
Balıkçılar çarşısı ile ilgili vaatte bulunan Coşkun "Sarıyer’de balıkçılar çarşımız yok. 2024 yılında Sarıyer’de modern anlamda balıkçılar çarşımız olacak." diye konuştu.