Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da açılış töreninde konuştu! "DEM'e destek için takla atıyorlar, CHP belediyeleri dökülüyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da Atatürk Cumhuriyet Kulesi açılış töreninde konuştu. Erdoğan konuşmasında muhalefete yönelik eleştirilerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Nerede CHP belediyesi varsa her taraf dökülüyor, rezalet. DEM'e destek için atmadıkları takla kalmadı." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da açılış töreninde konuştu! "DEM'e destek için takla atıyorlar, CHP belediyeleri dökülüyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

 Erdoğan'ın açıklamlarından satır başları:

Bugün 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi anma günü. Buraya Çanakkale'deki törenden geldik. Sözlerime Çanakkale şehitleri başta olmak üzere, hayatlarını feda eden tüm kahramanlarımızı yad ederek başlıyorum.

Malumunuz Ankara'nın Çankaya tarafında yapıldığı tarihten itibaren şehrin sembollerinden olan bir Ata Kulesi vardı. Temelinin üzerinden 20 yıl süre geçmiş olan açılışını yaptığımız kulenin serencamı da ayrı bir hikayedir. Bu kule Keçiörenlilerin sahip çıkmasıyla ayakta kalmış ve bu eser Ankara'ya kazandırılmıştır. Atatürk Cumhuriyet Kulesi Ankara'nın en büyük kulesi sıfatıyla Ankaramızı selamlayacak. Kulenin en üst kısmında yer alan Selçuklu yıldızı buraya vurulmuş bir Ankara mührüdür. Bundan sonra herkes herhalde nikahını Keçiören'de kıymaya gelir. Vereceğiniz desteklerle Ankaramız yeniden ayağa kalkacak.

Ülkemizin en büyük şehirlerine tebelleş olan bu zihniyeti 31 Mart'ta mutlaka tasfiye etmeliyiz

"CHP BELEDİYELERİ DÖKÜLÜYOR"

Türkiye son 21 yılındaki tüm atılımlarını eser ve hizmet siyaseti ile gerçekleştirmiştir, verdiği sözlerin arkasında durmayan siyasetçi profilleri arzı endam etmeye başladı.

Vizyonsuzluk, programsızlık, projesizlik, esersizliği yücelten bir anlayışın öne çıkarılmaya çalışıldığını görüyoruz. Düşünebiliyor musunuz, yol yapmayan, hizmet üretmeyen verdiği sözlerin arkasında durmayan siyasetçi profilleri arzı endam etmeye başlıyor.

Havalimanından şehir merkezine kadar şu yollarda en ufak adım atıldı mı? Sadece Melih Bey'in döneminde atılmış adımlar var. Gel gör ki, bu beyefendi geldi geleli yollarda ne asfalt ne şu ne bu hiçbir şey yok. Ben Ankaralıyım. Havalimanından şehir merkezine kadar ne yapıyorsak biz yapıyoruz.

Bu beyefendi geldi geleli yollarda hiçbir şey yok. Yollarda en ufak bir adım atıldı mı? Nerede CHP belediyesi var dökülüyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de böyle...

PARA SAYMA GÖRÜNTÜLERİ

Para destelerini, demetlerini gördünüz mü? Hayırdır yav ne iş bu? Bu durum başka bir dönemde başka bir partinin başına gelse yer gök yıkılır.