Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür Özel 'Mazlum' karakterine döndü, kafası bozulan tekme tokat dalıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir mitinginde konuştu. Erdoğan burada konuşmasında Özgür Özel'i ünlü Türk filmindeki Mazlum karakterine benzeterek, " Özgür efendi mazlum karakterine döndü. Her kafası bozulan kendisine tekme tokat dalıyor." dedi. Erdoğan ayrıca İmamoğlu'nu da İstanbul'a ilgisiz kalmakla eleştirerek "İstanbul'da kendini göstermek için sürekli azarlanıp bırak tutmayın küçük enişteyi karakteri var. Zaten yarım gün mesai yapıyor. Promosyon siyaseti bir yere kadar işe yarar." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından önemli satır başları şu şekilde:

"Sevgili İzmirliler sizleri en kalbi duygularımla, hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. Milli Mücadele'nin zafer şehri, Anadolu'nun bereket kapısı, Ege'nin incisi İzmir'de sizlerle olmaktan büyük memnuniyet duyuyorum.

"Ege'nin incisi İzmir'de bugün bir kez daha sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk diliyorum. 20 gün kaldı ama durmayacağız. 31 Mart akşamı İzmir bir başka güzel olacak. Ben buna inanıyorum. 1 asır önce düşmandan kurtuldu ama epeydir hizmet ve eser fukaralarından bir türlü kurtulamadı.

YÜZLERİNE ATATÜRK MASKESİ TAKIP YAN GELİP YATTILAR

İzmir ihmallerin pençesinden hep yerinde saydı. Bu şehir hak ettiğinden, yerel yönetimler açısından maalesef çok azını aldı. Sizleri Meclis'te ve belediyelerde temsil etsin diye yetki verdiğiniz kişiler soruyorum ne yaptı? İzmirlinin can düşmanı olarak gördüğü terör örgütleriyle gizli saklı anlaşmalar yaptılar. Kendi içlerinde çıkar kavgasına tutuştular. Pazarlıklarla Meclis'e taşıdıkları kişiler soruyorum, şimdi nerede? Yüzlerine Atatürk maskesi takıp yan gelip yattılar.

ÖZGÜR ÖZEL VE İMAMOĞLU'NA TEPKİ: HER KAFASI BOZULAN TEKME TOKAT DALIYOR

CHP'nin 'demlendiği' müttefikleriyle ilişkisinde şeffaflık var mı? Yok. CHP'nin sırtından belediyelere kimlerin taşınacağını biliyor musunuz? Yok. Böyle siyaset olur mu? İzmir ve diğer şehirlerimizdeki CHP seçmenlerine bu yapılan reva mı? Bir genel başkan var ama varlığı yokluğu belli değil. Bu genel başkana gelen giden posta koyuyor. Biz siyasetteki 40 yılı aşkın tecrübemizle Özgür efendiye bazı tavsiyelerde bulunabiliriz. Özgür efendi mazlum karakterine döndü. Her kafası bozulan kendisine tekme tokat dalıyor.

YARIM GÜN MESAİ YAPIYOR

İstanbul'da kendini göstermek için sürekli azarlanıp bırak tutmayın küçük enişteyi karakteri var. Zaten yarım gün mesai yapıyor. CHP genel merkezi ve adaylarıyla kendini kaptırdığı promoston siyaseti bir yere kadar işe yarayabilir ama milletin irfanına çarpıp darmadağın olur. CHP'nin geldiği şu içler acısı duruma bakar mısınız?"