Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tökezlemesini bekleyenleri bir kez daha üzeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Erdoğan paylaşımında, "Koronavirüs salgınına karşı milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirecek, Türkiye’nin tökezlemesini bekleyenleri bir kez daha üzeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin tökezlemesini bekleyenleri bir kez daha üzeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan koronavirüsle mücadele kapsamında resmi sosyal medya hesabından videolu bir paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında: "Biz laf üstüne laf koymanın değil, taş üstüne taş koymanın çabasındayız. 18 yılda verdiğimiz her sözü tuttuğumuz gibi, Koronavirüs salgınına karşı da milletimize verdiğimiz sözleri yerine getirecek, Türkiye'nin tökezlemesini bekleyenleri bir kez daha üzeceğiz."

"Hiçbir vatandaşımız hastane kapısından geri çevrilmedi"

Videolu paylaşımda, "Yeni koronavirüs hastalığı olarak bilinen Kovid-19 hastalığı, neredeyse tüm dünyayı etkisi altına almıştır. Yaşadığımız koronavirüs salgınının ardından dünyada hiçbir şey eskisi gibi olmayacağı açıkça görülüyor. Dünyanın pek çok ülkesinin çaresiz kaldığı bu konuda biz kendimize yeterli olmanın yanı sıra dostlarımıza destek verecek seviyeye ulaştık. Hiçbir vatandaşımız hastane kapısından geri çevrilmemiş. Sahipsiz bırakılmamıştır" ifadeleri kullanıldı.

Videonun ilerleyen bölümlerinde Türkiye'nin salgınla mücadelesine ilişkin veriler yer aldı. Türkiye'nin bu sürece, 1 milyonu aşkın sağlık personeli, bin 526 modern hastanesi, 4 bine yakın tedavi kurumu ile başladığı belirtildi.